Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dcvdfvdfsv

zdrada

Polecane posty

Gość dcvdfvdfsv

Czy wybaczyłybyście zdradę?? moze jest tu jakaś dziewczyna co wybaczyła?? żałujecie czy nie??

Gość mncxmcsk
wybaczylam ale nie zapomnilam ,przez 2 lata bylam z nim , ciagle klotnie wypominanie it. Odeszalm nie wytrzymalam, ciagle pisal prosil blagal, wrocilam stara sie , walczy o mnie , czal leczy rany, wybaczysz ale nigdy nie zapomniesz

Gość mncxmcsk
jesli go kochasz wybaczysz ale minie troche czasu, kiedy sie dowiedzialas dawano?

Gość dcvdfvdfsv
Czuję się jakby świat mi się zawalił. Nie umiem bez niego żyć. ale z nim też nie umiem. Ciągle to pamietam. nie wiem co mam zrobic.. czuję, że mi się to wszystko sni. :(

Gość dcvdfvdfsv
w marcu. na drugi dzien przyjechal z placzem i wszystko mi powiedzial. ale nie wybaczylam mu. rozeszlismy sie. on pozniej sie spotykal z innymi. teraz sie spotykamy od miesiaca. z jednej strony widze ze sie bardzo stara, a z drugiej boje sie ze jest ze mna bo z innymi mu nie wyszlo ;(

Gość czesio jestem87654
Kopnij dziada w d.pę za w czasu!!! Skoro wiesz, że raz ci taki numer wywinął to skąd pewnośc że znowu za jakiś czas nie pójdzie w tango z jakąś????

Gość dcvdfvdfsv
a skad wiem ze inny mi nie wywinie?? ciaglle tlumacze sobie to tak, że wiecej tego nie zrobi bo terraz juz wie co mogl stracic..tak, wiem.. głupia jestem bo sama go usprawiedliwiam.. ale kocham go strasznie:(

Gość czesio jestem87654
No to jak masz miękkie serce to musisz mieć d.pę twardą do kopania! Sorry ale taka prawda! Laska otrząśnij się! Co ma TEN facet czego u innego nie znajdziesz? Skąd pewność że każdy następny cię zdradzi??? TEN już miał swoje 5 minut i spartolił sprawę, chcesz za każdym razem jak będziesz leżała z nim w łóżku zastanawiać się czy już to z jakąś zrobił czy jeszcze nie- uff! Uwierz w siebie i otwórz się na nowe znajomości, możliwości!!!!

Gość brak_pomyslu_na_nick
Łatwo innym mówić, żebyś go zostawiła, ale ja wiem jak to jest, gdy rozum swoje, a serce swoje. No cóż, ja Ci radzę, żebyś zaczekała i zobaczyła co będzie dalej. Jak się stara to dobrze. Widocznie mu zależy. Już zaraz po zdradzie żałował, więc jest duża szansa, że drugi raz takiego numeru nie wywinie. A że spotykał się z innymi, gdy nie byliście razem to nic nadzwyczajnego. Myślę, że skoro tak bardzo chciał wrócić po tym jak go wykopałaś, to chyba jednak mu naprawdę zależy, a nie jest z Tobą z wygody.

Gość brak_pomyslu_na_nick
Pewnie spotykając się z innymi chciał zapomnieć o Tobie, ale że nie wyszło to postanowił znów zawalczyć.

Gość esol
A czemu chcesz wybaczać? Czy potrafisz być tak otwarta z nim w intymnych chwilach jak przed zdradą? -nie? to jak ten związek ma być szczęśliwy? Traz jest twój ruch i masz prawo zrobić wszystko żeby sobie ulżyć, bo jesteś najważniejsza a on jest ostatnią osobą która ma prawo wywierać teraz na tobie jakąś presię. Tylko go nie zabijaj bo za to zamykają;)

Gość czesio jestem87654
ESOL masz 100% racji!!!! DO autorki- ZNAJDŹ SOBIE INNEGO I BĄDŹ CHOLERNIE SZCZĘŚLIWA AMEN!!!!