Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

problemik11

opryszczkaaaaaaaa

Polecane posty

Ostatni raz wyszla jakos 4-5 moze 6 lat temu az tu nagle pojawila sie po raz kolejny. Tym razem wywalilo mi na twarz pod warga (broda i okolice) i nie chce zejsc.... tzn. smaruje hascovirem, vratizlin czy jakos tak i ttylko troche pomagało lecz wychodzily nastepne. Lekarz zalecił heviran lecz biore go juz 4-5dni i niby widac efekty bo wszystkie opryszczki zeszły ale codziennie pojawia sie nowa i odrazu smaruje to schodzi na 2dzien... najgorsze ze jakos dziwnie wychodzi :( nic nie czuje, zadnego swedzenia az nagle sa babelki takie małe i smaruje je a one schodza praktycznie odrazu (na 2 dzien) - nawet jak sie cos z nich wyleje to zejdzie odrazu... ale wkurzajace jest to ze codziennie wychodzi nowa :( dodam ze biore codziennie na wieczor 2 tabletki wit.B moze zle biore te tabletki ? bo na wakacjach wstaje o 16-17 i ide spac kolo 5-6... moze to przez to ze organizm nie jest przyzywczjaony albo cos innego? biore zawsze kolo 17-18 pozniej 22-23 i ostatnia 2-3 (heivran) moze cos innego mi pomoze? rhus toxicodendron albo jakies inne

Gość kafeteri-anka
ja zabilam wieloletnia opryszczke zoviraxem 800g

nie ma chyba zoviraxa 800g to jest masc - tak mi sie wydaje cos jak te co juz uzywane byly przeze mnie (hascovir, vratizolin, antivir i doszly 4-5dni temu tabletki heviran 800g) ale to praktycznie nic nie daje :( tzn zeszly wczesniesze ale ciagle pojawiaja sie nowe

Gość uuu nie dobrze
bo bierzesz heviran i ci dlatego wywala. co to za lekarz ci go kazał brac podczas opryszczki. heviran sie bierze jak się nie ma opryszczki co najmniej 4 miesiące zeby były efekty na przyszłośc (zeby sie nie pojawiała, pojawiała rzadziej i mniejsza). przestań brac teraz heviran, smaruj tymi maściami co piszesz, z tym , że najszybciej działa hascovir. heviran zacznij brać jak juz ci zejdzie (lub jak już przestaną być ogniska zapalne i zostaną strupki) bierz co najmniej 4 miesiące po

problem w tym ze wczesniej na twarzy byla opryszczka ogromna (bardzo duzo tych babelek itd) i nie chcialo to schodzic.... a po zazyciu mozna powiedziec ze zeszly te stare i juz myslalem ze bedzie ok ale zaczly codziennie wychodzic nowe(juz nie po 4-5 ale po 1-2 // mozliwe ze przenosze zarazki czasami jak poruszam po brodzie albo cos)