Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewks

jesienne buty dla dzieci

Polecane posty

Witam. Nie wiem czy to ja jestem taka ślepa, wybredna czy rzeczywiście nie ma butów dla dzieci na jesień, chodzi o dziewczynkę, rozmiar 27,28 Wczoraj pochodziłam po sklepach, typu deichmann, cc i są ale już zimowe, jesienne były takie co mi się podobały tylko do rozmiaru 25. Jak zapytałam sprzedawców czy bedą , powiedziały, ze tak. Trochę dla mnie dziwne, ze półki zalegaja już w zimowych a nie ma porządnych trzewków na jesień. Dziś cały internet przejrzałam i większość to takie chłopięce Może zna ktoś jakieś stronki gdzie jest duży wybór i w końcu znalazłabym coś dla mojej:) Z góry dzięki

Gość djjdsaf
prowo 0/10

Gość evvks
żadne prowo cipciaku

Gość no i jak
ja kupuje w sklepie ecco mają super na każdą porę roku

Gość sdfghjsadfghsdfghj
blagam polska kobieto odloz na chwile te drzobiazgi spojrzyj w lustro idz do kosmetyczki do kina na zakupy i na swoj wybor filmu i spytaj sie kim jestes http://www.youtube.com/watch?v=efZoeN440ok

Gość gość
A gdzie mieszkasz i dlaczego kupujesz w takim tandetnym sklepie?Ecco fajne,ale trochę drogie.Ja kupuję Bartka.

Gość gość
Buty Bartka nie wszystkie są fajne. A te co nawet przyzwoite - sorka ale cena naprawdę jest ogromna. Mój syn chodził w ich bytach i nogi miał całe mokre. Niby skóra , niby oddychające i co z tego. U mnie sprawdziły się buty Dawida http://www.butydladzieci.pl , cena też dobra. Buty z cc itp u córki po 2 miesiącach wyglądały okropnie, szybko się niszczą.