Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głosuję na Palikota

Mam doś kościoła w szkołach, państwie i polityce. Głosuję na Palikota

Polecane posty

Gość Głosuję na Palikota

Dosyć kłaniania się hierarchom, kłaniają się wszyscy: PO, PiS, SLD, PSL, PJN, Palikot się nie kłania - ma mój głos

Gość księża niech siedzą
w kościołach i nie wpychają nosa w politykę

Gość popieram czas na
Palikota

Gość elemele ....
wpychają od 2 tys. lat to myslisz że nagle przestaną? siła przyzwyczajenia jest większa...

Gość księża niech siedzą
nie wpychają już w Hiszpanii, Holandii, Francji, Czechach, u nas też nie muszą

Gość mikuśika
palikot rowny gosc

Gość Palikot to inteligentny
koleś życze mu żeby wszedł do sejmu

Gratuluję toku myślenia. Jeśli od tego że "przestaną się kłaniać" nam się polepszy to proszę uprzejmie. Ja nie zagłosuję na niego choćby dlatego że Urban się dobrze o nim gdzieś wypowiedział, to dla mnie wystarczający powód by ten człowiek trzymał się jak najdalej od sejmu czy senatu.

Gość coraz starszy i coraz głupszy
nie masz nawet własnego zdania, Urban decyduje o twoich poglądach, śmieszne

Gość tobie myr sie polepszy
jak będziesz lepiej pracował i szefowa da ci podwyżkę, jak się opierrdalasz to się nie dziw że ci się nie polepsza :classic_cool:

Gość Palikot - TAK!!!!!!!
głosujemy na Palikota

Gość Myrevin to stara pierdoła
przynudza coraz bardziej:D

To jak pracuję nie tobie oceniać. Żebym dostał podwyżkę musiałby się zwiększyć sprzedaż, czyli ludzi musieliby mieć więcej pieniędzy. Od tego czy Palikot się będzie kłaniał lub nie to na pewno nie zależy.

Gość kunta kinte 2
Palikot to idiota z wibratorem bendzie kolejnym posmiewoskiem w polsce

Gość ptasiek nastroszony
juz lewactwo-robactwo ujada marzy mu sie powrót komuny. czerwoni z wsciekłosci jak doopa pawiana mózgi wyłaczyli w swej nienawisci do Polski. myśla , ze to prywatny folwark. trza oczyscić Kraj z macek mafijno-bandyckich lewctwa. Myrevin to Porządny i Mądry Gosć!

Gość żeby zwiększyć sprzedaż
można aktywizować kontakty z klientami, mieć ciekawszą ofertę, programy lojalnościowe, dobrą reklamę i wiele innych czynników, zwalanie wszystkiego na ilość pieniędzy u ludzi to komuszy populizm, to od sprzedawcy wiele zależy jak sobie radzi na rynku

Gość ptasiek nastroszony
im nie o dobro i gospodarke lotto. to ideolodzy , tacy są najgrozniejsi , pieniądze ze zlodziejstwa mają teraz wladza i usuwamy przeszkody na drodze do jeszcze większych wpływów mafijnych. komu przeszkadza Wiara? komu przeszkadza Kościół [ który nie wymusza niczego i nic w przeciwieństwie do min. lewactwa nikomu nie ukradł] ? kłamczuchom i zlodziejom bo obnaża i jedno i drugie. komuchy przeproscie i zadoścuczyńcie za zbrodnie i okradniecie wielu rodzin z Ich wlasnosci.

Gość ptasiek nastroszony
trzeba promować rodzimy przemysł , polskie produkty, kupując polskie produkty , dajesz pracę , dając pracę zwiększasz potrzeby zwiększając potrzeby [ z racji posiadanych pieniędzy] dajesz sobie pracę. bogacą się obywatele a bogatsi obywatele to bogatsze państwo. niwe wierzcie w wypierdy populistów leaków oni zawsze byli przeciwni dogmatycznie własności i prywatnemu biznesowi [ no chyba że to ich biznes] okradli pokolenia w myśl : co jest Twoje to i moje a co moje to WARA!

Gość jak na już to tylko
hmm kiedyś mnie bawiły wyskoki Palikota, ale widzę, że on głownie na młodych stawia, bo to młodzi bawią się jakimiś akcjami pod publiczkę. Żeby było wesoło i nie popadać w rutyne. Ja tam wolę stabilizację

Gość Palikot przyda się w sejmie
wali prawdę politykom i jest dla nich niewygodny

Gość połowa wpisów należy do
jednej osoby

Gość jak na już to tylko
najgorsze, że on jest tylko odważny w gębie i na tym się kończy. I bardzo nie podoba mi się jego "gadanie" na opcję, w której był poprzednio. Już nie jest, to może sobie pozwolić na rzucanie inwektyw. Nie lubię takich ludzi..

Gość też głosuje na Palikota
bo rzygam obecna polityką

Gość jak na już to tylko
czy ktokolwiek z was chciałby być oczernainy przez byłych "przyjaciół"? Tajemnice, ktore mu powierzaliście w dobrej wierze po zakończeniu "przyjaźni" stają się rozpowszechniane wszem i wobec? la nikogo nie byłoby to miłe

Gość w polityce nie ma
przyjaciół. Tusk bezceremonialnie pozbył się Płażyńskiego i Olechowskiego

Absolutnie należy zabronić seksu w celach innych, niż prokreacyjne. Antykoncepcji należy zabronić. Środki pieniężne, które chcesz wydać na- APAGE SATANAS!- antykoncepcję, przekaż na katolicki głos w Twoim domu!!! Ojcu Dyrektorowi, to już ten gruchot, maybach, całkiem się sypie! memento mori,do cholery! 10:23 [zgłoś do usunięcia]Akcja Katolicka http://pl.wikipedia.org/wiki/Tadeusz_Rydzyk http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Tadeusz_R ydzyk memento mori,do cholery!

Finanse Imperium medialne ojca Rydzyka od wielu lat działa na specjalnych warunkach. Niewiele wiadomo o jego finansowaniu i dochodach. Większość wchodzących w jego skład podmiotów, jak donoszą media, nie płaci podatków. Nie SA też rejestrowane dobrowolne wpłaty słuchaczy. Przed kilkoma laty głośna była sprawa ratowania Stoczni Gdańskiej, na co o. Rydzyk zebrał w latach 1997-98, jak szacują związkowcy stoczni, prawdopodobnie kilkadziesiąt milionów złotych. Stocznia nigdy jednak nie zobaczyła z nich ani złotówki, a o. Rydzyk nigdy się też z nich nie rozliczył. 29 stycznia 1998 r. ukazał się natomiast pierwszy numer "Naszego Dziennika", a w tym samym roku powstała fundacja "Lux Veritas", właścicielka Telewizji "Trwam".

Gość dość włażenia w dupę
kościołowi

Gość agnieszkamd6251
kiedy czytam takie posty - jestem za odebraniem kobietom praw wyborczych ! wyborczynie faceta ze świńskim ryjem - pedalska ich mać! :O

Gość agnieszkamd6251
lubie być ruchana przez psy :)