Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zimbabwe ona1987

Pewna sprzeczka z chłopakiem, proszę o radę.

Polecane posty

Gość Zimbabwe ona1987

Jesteśmy ze sobą 5 miesięcy, obydwoje mamy po 24 lata. Jest na mam ze sobą fajnie, oczywiście zawsze musi być jakieś ale. Obydwoje mamy konta na facebooku. Podsunęlam pomysl, zeby kazde z nas zaznaczyło w statusie , ze jest w zwiazku z ... ( i tu nasze imiona i nazwiska). On powiedzial, ze tego nie zrobi, bo to dziecinne i nie namowie go na takie cos. Spytalam sie dlaczego a on , ze to cholernie dziecinne i nie ma zamiaru bawic sie w zmiany statusu. Aktualnie obydwoje na facebooku nie mamy zaznaczone nic, w sensie ani w zwiazku, ani stan wolny. Czy jego argumentacja jest wystarczajaca? Domniemam, ze nie chce tak zrobic, bo sie np wstydzi mnie, albo nie traktuje wystarczajaco powaznie zeby zmienic status i obwiescic wszystkim znajomym ze to WLASNIE ze mna jest w zwiazku. Albo po prostu zostawia sobie furtke otwarta do innych lasek... Kurde co myslec?

Gość Zimbabwe ona1987
Inni nasi znajomi wiedza. Po prostu powiedzial, ze nie zmieni statusu na w związku, bo TO STRASZNIE DZIECINNE :O Ma prawo tak sądzić? Według mnie to nie jest dziecinne...

ze nie zmieni statusu na w związku, bo TO STRASZNIE DZIECINNE Ma prawo tak sądzić? Według mnie to nie jest dziecinne... hahahaha bede sprawiedliwy i powiem - oboje jestescie rownie dziecinni

Gość pionowoipoziomo
ło matko....z jednej strony załamują mnie takie problemy a z drugiej cieszę się, że się ludzie takimi pierdołami przejmuja , bo to znaczy, że nie maja problemów:D autorko...żal mi cię...

Gość razadobrzeee
Czemu wy przywiązujecie do tego tak dużą wagę? To tylko głupia strona. Ja rozumiem złość Twojego chłopaka. A Ty wrzuć na luz, bo stwarzasz idiotyczne problemy.

Gość jeden taki prawde wampowie
Czyli koleś korzysta z fb i wybiera z niego co jest dziecinne a co nie. Fajną ma wymówkę że to dziecinne a inne już na fb rzeczy nie są dziecine Strasznie wybiórczy ten koleś jest ale pewnie tylko na swe potrzeby uważaj na niego bo cos kręci

Gość waka waka 2011
a ja żałuje, ze ustawiłam sobie z facetem takie statusy :D nie układa nam się, pewnie niedługo się wszystko skonczy i co? mam od razu zmieniac status? wszyscy znajomi zaczna pytac dlaczego, jak, dlaczego itd? i po co mi to bylo? tylko bede sie wkurwiac... zmienie status na "wolna" po godzinie od rozstania to wyjdzie ze sie z tego ciesze, zmienie po kilku dniach to bedzie ze nadal go kocham... lepiej tego nie robcie :P

Twój facet ma racje i jego argumentacja jest bardzo dobra i wystarczajaca - takie statusy sa bardzo dzicinne

Gość gwoli wyjasnienia...
Po prostu powiedzial, ze nie zmieni statusu na w związku, bo TO STRASZNIE DZIECINNE Ma prawo tak sądzić? Według mnie to nie jest dziecinne... Dziecinne, to jest zycie na fb. A jak wychodzicie na spacer, to przyklejacie sobie wzajemnie kartke do czola: jestesmy para?

Gość krakowianinka
ej mialam podobnie co do poprzedniczki :D Zakochalismy sie w sobie bez pamieci, ustawilismy stastusy ze znacznikami, buziaczki sobie wstawialismy do profilow, zdjecia a po 8 miesiacach zaczelo sie sypac :D Wszystko dlatego, ze to zwiazek na odleglosc i to psulo wiele. Jestesmy bliscy zerwania, a ja boje sie co ludzie pomysla kiedy ni z tego ni z owego ustawie ,,wolna" ... Chyba usune konto na fb cos czuje :O

a ja boje sie co ludzie pomysla Ci co mysla, to nic nie pomysla.

Gość więcej się oznaczajcie
a facebook sprzedaje wzystkie dane reklamodawcom, w tym orientacje seskualna i z kim jestescie :o

i?

Gość krakowianinka
Moja rada- nic nie zaznaczaj :) Wyjdzie Ci to na dobre :) Poza tym facebook to kupa i dziecinada :)

Buahahahahahahahaha jakie problemy :O.Jak z podstawówki. Jak to dobrze,że nie mam takiego syfu jak FB czy NK :D

Gość autorko
"Według mnie to nie jest dziecinne" NO PEWNIE ZE NIE PRZECIEZ W DZISIEJSZYCH CZASACH KONTO NA FEJSIE ORAZ DANE TAM ZAWARTE SA JAK DRUGI DOWÓD. ON CIE NIE TRAKTUJE POWAZNIE.

he ? co to za proza?

Gość autorko
jessu zartowalam, to byla wypowiedz ironiczna....

Gość autorko
chyba nie sadzicie ze takie tematy mozna traktowac i radzic komus na powaznie ale fajnie ze takie topiki sie pojawiaja - jest to taka swoista przerwa na reklamy mozna cos dennego odpisac i miec ubaw bo ktos ta wypowiedz traktuje bardzo powaznie- ot fajna gra

Gość o maj god o maj god
dla mnie ludzie, ktorzy sie przejmuja opinia innych i chca usuwac konta, bo co sobie ludzie pomysla jak usune status albo go zmienie, sa niedojrzali i dziecinni...

Gość usuncie oboje te
fb i po sprawie:)

Gość Tiramisu lubie
Hahahahhahaha :D Dla mnie np to dziecinada jak ktoś ustawi sobie statusik , że jest w zwiazku i pelno sweet foteczek z druga połówką i co najsmieszniejsze pełno buziaczków, wyznań, że się kocha itp DZIECINADA !

Gość adellel
dla waszej wiadomości to nie tak łatwo usunąć FB :) ale nie rozumiem was matko co sie tak boicie co ktos sobie pomysli jak zmienicie status? jeeny miliony ludzi zmienia status a wy sie z tym przyslowiowo "sracie" :) co za ludzie!