Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaznajomaarka

PUP-pytanie w sprawie ubezpieczenia

Polecane posty

znajomi wracaja niedlugo z zagranicy na chwile obecna nie beda szukac pracy ale sa zmuszeni sie ubezpieczyc a konkretnie kobieta gdyz jest w ciazy i niedlugo rodzi.... czy jesli mezczyzna-jej maz pojdzie sie zarejestrowac do urzedu pracy to moze wziasc na swoje ubezp. zone????? czy ktos sie orietuje

Gość awrewrerf
mysle ze moze na siebie ubezpieczyc. ja jestem samogna matka i mam ubezpieczenie swoich dzieic na siebie

hmm no dzieci to wiadomo a zona... moze ktos sie orientuje?

Gość lu ne
małżonek może wziąć do ubezpieczenia żonę i dzieci, w UP wypełnia sie formularz

Gość nie może
Zresztą żeby ktoś mógł zarejestrować się w PUP musi przepracować minimum rok. Czy on pracował rok? A samo ubezpieczenie gwarantuje mu możliwość pójścia za darmo do lekarza i tylko tyle.

Gość nie kazde z nich musi sie
zarejestrowac odzielnie ty i maz bo zapewne o was chodzi autorko postu :D

tak w Polsce prawcował wiecej niz rok... chodzi tylko o mozliwosc korzystania z uslug NFZ

Gość nie kazde z nich musi sie
MALZONEK MOZE WZIAC UBEZPIECZENIE NA MALOLETNIE DZIECIALE NIE NA ZONE,GDYBY TAK BYLO TYLE BAB W CIAZY BY NIE LAZILO PO pup

nie może Kto ci takich głupot nagadał???????? Zarejestrować się może każdy. Zasiłek (o ile to można zasiłkiem nazwać) dostaje się po przepracowaniu minimum roku...

:) nie nie chodzi o mnie ja jestem na urlopie macierzynskim.. mam stala prace na czas nieokresl. takze bez glupich domysłow....

Gość awrewrerf
nie musi kurwa roku rpacowac by sie zarejestrowac po szkole tez czekasz rok na rejestracje? puknij sie w leb niedorozwoju

Gość dorotka ta malusia
można wziąć do ubezpieczenia małżonka, ludzie nie chrzańcie jak nie wiecie, autorko, zadzwoń do urzędu pracy

dorotka.... dokladnie tak zrobie ze tez odrazu nie pomyslalam zamiast pytac zawistnych ludzi na forum: zadajesz pytanie a tu juz insynuacje, ze chodzi o moja osobę ehhhh

Gość awrewrerf
ale wziecie do ubezpieczenia malzonka byloby czysta kpina i nieporozumkieniem poniewaz panstwo co ma nieroba utrzymywac i za darmo ubezpieczac? ten co sie zarejestruje wiadomo ejst gotowy podjac prace a inni co maja sponsorowac ubezpieczenie osobie ktora moze rpacowac ale jej sie nie chce? GLUPOTA