Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierworódka444444

cesarskie cięcie - przyjęcie do szpitala

Polecane posty

Gość pierworódka444444

Witajcie! Potrzebuję pomocy, bo już się pogubiłam. Zupełnie nie wiem jak wygląda procedura zgłaszania się na cc. Mam od okulisty zalecenie ze względu na zagrożenie odklejeniem siatkówki (miałam z tego powodu także zwolnienie z wf w liceum) W każdym razie mój ginekolog nie pracuje w żadnym ze szpitali. Co ja mam zrobić? Przyjść któregoś pięknego dnia w okolicach terminu porodu do wybranego szpitala, przedstawić się i powiedzieć, że chcę cc? Do kogo mam się tam zgłosić? na izbę przyjęć? Wiem, że to może głupio brzmieć, ale ja na serio nie mam pojęcia... Moje znajome uczęszczały na wizyty do konkretnych lekarzy przy szpitalach, więc wyglądało to inaczej... Proszę o jakies info!

Gość szkada że nie masz lekarza z
tego szpitala. zadzwoń i się dowiedz , myślę że powinni cię przyjąć kilka dni przed terminem bo po co masz cierpieć skurcze jak i tak wiadomo, ze będzie cc, poza tym w szpitalu też wolą mieć zaplanowane takie operacje bo angażują wiele osób, sale itd. a nie z ulicy na stół.

Proponuję udać się na izbę przyjęć, tam Ci wytłumaczą gdzie iść. Albo iść na wizytę do lekarza przyjmującego w danym szpitalu.