Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JulkaJulia

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość JulkaJulia

Witam wszystkie Panie serdecznie. Mam oto takie pytanie, nie jestem pewna i już nie ufam sama sobie. Kochaliśmy się z partnerem między 1 a 4 września, po jakimś czasie pojawiła się u mnie zgaga i przede wszystkim codziennie mam rozwolnienie, mdli mnie ale nie wymiotuje, jestem zmeczona w dzień a za to w nocy nie mogę spać, okres miałam dostać 15.09 dziś już 21 a okesu nie ma, zrobiłam test ciążowy a nawet dwa już dziś i oba wyszły negatywne, czy to możliwe że mimo wszystko mogę być w ciąży, mimo że testy po 6 dniach od dnia spodziewanej miesiączki wykazały, że nie jestem?

Gość JulkaJulia
Dodam jeszcze, że miałam taki lejący biały śluz teraz mam go jakby mniej ale nadal, jakby bolą mnie jajniki albo coś obok i myślę że to dość prawdopodobne żebym zaszła ale nie wiem co myśleć o tych testach...

Gość asfsagfd
a jak sie kochaliście? DO KOŃCA BEZ ZABEZPIECZENIA?

Gość trrrrerereee3wwq
zgaga to pod koniec ciąży. Idź do lekarza, zrobi Ci usg i będziesz wiedzieć. My tu nie wróżki.

Gość JulkaJulia
No właśnie prezerwatywa zsuneła nam się i oboje uważamy że jest bardzo prawdopodobne że coś się tam dostało do środka, a raczej były to moje dni płodne. I myśle że nie jest to temat o ciąży bachorów...

Gość asfsagfd
JA MYŚLE, CHOĆ WRÓŻKĄ NIE JESTEM, ŻE JEDNAK NIE JESTES W CIĄŻY, ZA WCZEŚNIE NA OBJAWY, I 2 NEGATYWY TO COŚ ZNACZY. jEDNAK TO BYŁY DNI PŁODNE, ZSUNIĘTA PREZERWATYWA TEŻ NIE JEST ZBYT CIEKAWA. IDŹ DO GINA, JEDYNE WYJŚCIE. TRZYMAJ SIE;-)!

Gość JulkaJulia
No właśnie nie wiem co mam robić czekac czy może okres przyjdzie, czy już iść i robić z krwi... Sama nie wiem... :(

Gość JulkaJulia
Dziękuje za radę...

Gość chyba z mysleniem kiepsko
JulkaJulia co to jest za głupi dylemat? czekać na okres czy iść do lekarza? na okres możesz i miesiąc czekać i sobie wkręcać i się stresować i jeszcze dłużej nie mieć okresu. Moim zdaniem twoje objawy to są od stresu- jak miała kiedyś taką podobną awarię, też nagle zaczełam mieć zgagę, nie miałam okresu, było mi niedobrze itd. i się okazało że mam bardzo wysoką prolaktyne( która zablokowała miesiączkę) w przeciągu 6 miesięcy badałam się już na to 2 razy 9 bo nie miałam okresu). Najlepiej idź do lekarza i tyle.