Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laciatamilkka

dziwna sytuacja w autobusie;/

Polecane posty

Gość laciatamilkka

Jechałam dziś rano autobusem i było dosyć tłoczno, w dodatku dzień targowy wiec wszystkie babcie z pełnymi reklamówkami. Początko stałam bo nie było miejsca żeby usiąść, ale jestem w ciąży (6mc), zrobiło mi się słabo, jakiś chłopak to zauwazył, że się źle poczułam i posadził mnie na swoje miejsce. podeszła jakas babcia staruszeczka i mu zrobiła awanture, że małolatom to miejsca moze ustępowac, ale jej schorowanej to już nie i ze ja przecież zdrowa silna z mała torebeczką, ona tyle zakupow i ze tez by chetnie usiadła. wiec mowie babci, ze jestem w ciąży i ze sie źle poczułam (dodam, ze brzucha mi nie widac jeszcze zbyt) a babcia " trzeba było sie nie puszczac po dyskotekach to bys teraz nie miała problemu" no w szoku jestem co potrafi taka babuleńka zeby tylko usiąsc w autobusie...

Gość wertyuioertyuiop[
trzeba było jej odpwoeidzec a pani mogla sie nie starzec to by tez nie było problemu

Gość antonio flageras
opowiedz lepiej o czym marzysz,czy masz męża ,czy ruchasz się czy nikt cie nie chce itp.itd a ty głupoty wypisujesz z nudów ,a tak człowiek by się posmiał albo dowiedział czegoś ..

Gość laciatamilkka
chciałabym zeby to było prowo ale niestety nie jest.

Gość czy to mozliwe jest czy nie
prowokacja jak chuj, chcesz po prostu postawic tzw mocherow w chujowym swietle

Gość olivia dunhammm
trzeba bylo jej powiedziec "szkoda, ze pani matka nie pomyslala wczesniej zanim sie puscila z jakims hitlerowcem"

a potem takie babcie gadają, że im nikt miejsca nie chce ustapić, jak same z takim "szacunkiem" do młodszych sie odnosza..

Gość laciatamilkka
no nie musiałam niczego już mówic, bo inni pasażerowie zaczeli z nią dyskusję, a ja pilnowałam żeby nie zemdleć

Gość łojeeejkuu
A ja tam wierzę ci autorko. Te babcie są teraz okropne. Nawet jak jest kilka wolnych miejsc, to one nie usiądą, bo im nie odpowiada to miejsce, uparły się na inne, i tylko słychać jak ci tyłek obrabiają.

"mialam podobna sytuacje, tylko baba zmierzyla ciezarna wzrokiem i tekst na twarz- NIE WIDZE OBRACZKI TO NIE USTAPIE" - hahaha :D o matko... i to się nazywa kobieta, która pewnie tez kiedys w ciązy była..

Gość olivia dunhammm
buhahahaha babcie sa poprostu rozwalajace czasem. Najlepsze jest to, ze takie schorowane, biedne, ale jak kierowca otworzy drzwi to pozabijalyby sie na schodkach zeby tylko usiasc.

hahaha:) Dobre są.. Z jedna taką kwadrans jechałam:) Strasznie bełkotała o tym jaki to dzisiejszy świat jest bee. I że komunizm to było to:P Miała gadanę, trzeba przyznać:)

Gość razadobrzeee
Dajcie spokój ile to nerwów zawsze napsują te staruchy w autobusach. Ciągle słychać jakieś kłótnie. Ja kiedyś byłam nawet świadkiem tego, że kierowca wstał z fotela i podszedł kazał dziadkowi zająć inne miejsce w autobusie, bo ten stał się znęcał nad dziewczyną, żeby mu ustąpiła, kiedy pół autobusu było pustego. Dziewczyna nawet bilet mu wyjęła pokazała i tłumaczy na spokojnie jeszcze, że ma takie samo prawo jak on tu siedzieć. A kierowca wstał podszedł do niego i mówi, żeby nie robił awantur i usiadł gdzie indziej. Ech.

Gość fgrwerwerttr
dobrze ci powiedziala przeciez

Gość gerwazy psikutas
JA w autobusie puszczam bąki. :P

Gość aaaaaaarwena
jak zyje nie mialam jeszcze takiej sytuacji :o podejrzane

Gość to moja ciocia jak była już w
9 miesiącu ciąży i jechała gdzieś tam tramwajem też jej nikt nie ustąpił, stała przy drzwiach i niedobrze jej się zrobiło. drzwi się otworzyły a ona taki mega bełt przez te drzwi :D

Moja koleżanka usłyszała w szpitalu na porodówce tekst że po co się było pier ... więc wcale mnie nie dziwi, że ty w autobusie ;) Dodam że miała męża który czekał. Chyba tak już jest na świecie. Chodzą nieszczęśliwi, zgorzkniali i przynosi im ulgę kogoś obrazić, dokuczyć. Nie przejmuj się :)

Ja kiedyś wracałam z uczelni-zwolniłam się, bo dostałam okresu i było mi potwornie słabo-tak, ja z tych co okres przechodzą jak najgorsza chorobe. Na przystanku ledwo sie trzymałam bo nie było ławki, a w tramwaju zajełam jedyne wolne miejsce. Kilka przystanków dalej wsiadła starowinka i patrzy na mnie morderczym wzrokiem i dawaj na mnie, że bezczelna jestem, ze udaje że sie żle czuje, że sie zestarzeje szybciej niż mysle, ze mi włosy wyjda, skóra sie pomarszy, nogi beda bolec... Miała ze soba siatki na oko ważące 15 kilo-ziemniaki, cukier...wracałą zapewne z dosyc oddalonego od przystanku na którym wsuadała ryneczku, a wysiadła po 4 przystankach-7mniutach cały czas mieląc ozorem jaka to ja jestem niewychowana. Dziwne, że na taszczenie zakupów siłe miała a 7 mnut w tramwaju postac to juz był za dużo... Strae zgorzkniałe małpy. Szanuje starszych ludzi ale jak oni sznuja mnie. Mam babcie, a nawet 3 i kazda wychodzi z załozenia ze chorym i cierpiącym mozna byc nieza;eznie od wieku- młodszy ustąpi-dobrze, nie-można grzecznie porosic, a nie odrazu z pyskiem....

Gość Podróżnik
Zacznijcie szanować siebie! 1. Ma siłę się kłócić to ma też siłę stać 2. Mów co myślisz - to że jesteś młodsza/młodszy nie oznacza, że mogą Ci starsi zwymyślać - a jak to zrobią, to odpowiadaj ale z kulturą Mnie też spotkało kilka takich sytuacji. Na początku było mi głupio. Teraz już nie jest. Mówię co myślę. Ustępuje tylko jak ktoś się nie pcha na miejsce i nie robi awantur. A co do kobiet w ciąży to sprawa jest trudniejsza. Nie zawsze widać, że któraś jest w ciąży. Nie rozumiem tylko dlaczego niektóre z nich nie mogą po prostu powiedzieć - "Przepraszam czy mógłbyś ustąpić mi miejsca. Jestem w ciąży/Jestem zmęczona/Źle się czuję". Wstałbym bez wahania. Niestety większość z nich woli sobie ponarzekać :-/

Gość aaaaaaaaaaaaah
ahh nie cierpie babsztyli .. moja babcia jest chora też ma pierwsza grupę inwalidzką ale jest zdania,że nie ustępować :D że młodzi tak samo płacą za bilet :D