Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość r54u46uru65u

Ludzie skończcie być zazdrośni i zawistni !!!!

Polecane posty

Gość r54u46uru65u

Mam tego już powyżej uszu !! Czemu każdy zamiast patrzeć na siebie to obrabia innym dupę ! Wiecznie spotykam się z zazdrością, jak nie w pracy to w życiu prywatnym, nawet moi znajomi z świata muzycznego są zazdrośni o to że w nagrywam parę kawałków w ciągu miesiąca.Przecież ja ciężko pracuję to później mam efekty, inni tylko potrafią gadać i się naśmiewać albo obrzucać mnie bufonem.Dlaczego ? bo ciężko pracuję na swój sukces i swoje szczęście ? Mam już tego naprawdę dość bo to jakaś chora atmosfera.

Gość jiois
pokaz tzytzki i przestan nudzic

Gość r54u46uru65u
Od zawsze interesowałem się realizacją dźwięku, do tego gram na instrumentach.Układam swoje kawałki, piszę muzykę czasem na zamówienie bo jestem w tym dobry.Moim znajomym to bardzo przeszkadza, nie mają zielonego pojęcia na temat realizacji dźwięku graniu na instrumentach ale zawsze wielce gadają o tym jak by siedzieli w tym tyle lat co ja w dodatku mocno krytykując moją ciężką pracę.Wkurza mnie to niemiłosiernie że ludzie potrafią być tacy płytcy i że im nie jest z tego powodu wstyd.

Gość nie możesz
zmienić znajomych?

Gość LLLKOLIO
hehehehe a co to znaczy"obrzucac mnie bufonem"?! :D

Gość WhiteSpirit
Zazdrość to uczucie towarzyszące ludzkości od wieków. Ludzie widząc ,że czegoś nie mają a co gorsze gdy zdają sobie sprawę ,że tego raczej nigdy nie osiągną stają się zazdrośni i zawistni. Wtedy może dojść do najgorszych wybuchów złości i innych negatywnych napięć. Wśród młodych, niedojrzałych psychicznie osób można dostrzec narcyzm. To takie samouwielbienie własnej osoby i ciągłe porównywanie się z innymi aby utrzymać się w przekonaniu ,że się jest kimś więcej. Narcyzm jest często widoczny wśród osób przesadnie zwracających uwagę na wygląd zewnętrzny i/lub stan posiadania. Wiem co piszę bo w przeszłości będąc młodym chłopakiem ciągle się z kimś porównywałem starając się dorównać pewnemu wzorcowi, który uznałem za dobry. Tak więc widzimy, że zazdrość i narcyzm często idą w parze. Jeśli są w granicach akceptowalnych (czyli nie sprawiają przykrości innym) mogą być nawet stymulujące i przynieść pozytywne efekty. Zwróćcie uwagę ,że wielu najbardziej znanych ludzi z różnych środowisk zawodowych i będących jednocześnie bogatymi oraz wpływowymi osobami to ludzie raczej skromni a jednak poczucia estetyki im nie można odmówić. Pozdrawiam i życzę ewolucji w myśleniu o sobie i innych

Gość StopNWO
A ponieważ wzmogła się nieprawość, oziębła miłośc wielu...