Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totylkozludzenie

Wszyscy mysla,ze mam bogatego faceta bo..

Polecane posty

Gość totylkozludzenie

ma droga bryke i pytaja czy bede brala z nim slub bo pewnie jest bogaty prawda jest taka ,ze wcale nie mam przy nim kokosow dlaczego ludzie mysla, ze jak facet ma kase to jego kobieta ma wspaniale nie stac mnie na nic nie mam bryki wszedzie na piechote i co ja mam takiego przy nim?

Gość totylkozludzenie
Niby mam bogatego faceta ,ale czesto slysze jak koleznaki maja tez bogatych facetow i oni im kupuja ciuchy,kosmetyki itp..u mnie jest tka ze on sobie kupuje co chce ja musze oszczedzac i nie stac mnie na wiele rzeczy

Gość Eleeene
albo on sapiradlo albo Ty zbyt honorowa , by cos przyjac od niego.

Gość napsiz tak
no ale o co chdozi? jka mamy ci pomoc?

Gość totylkozludzenie
nie lubie od niego brac kasy prosic sie to takie dziwne uczucie jakbym zebrala i nie chce zeby mi wypominal ,a niektorzy uwazaja jesli to moj chlopak to powinien mi kupowac rozne rzeczy tym bardziej,ze z nim sypiam

"niektorzy uwazaja jesli to moj chlopak to powinien mi kupowac rozne rzeczy tym bardziej,ze z nim sypiam" jeszcze inni zaś myślą, że niektórzy pojęcia o zdrowych relacjach nie mają

Gość totylkozludzenie
o co chodzi? o to zeby kobiety nie myslaly ze majac bogatego faceta beda mialy wszystko

Gość Eleeene
ale w czym jest problem u Ciebie? Chcialbys dostawac ta kase, tylko wstyd o nia poprosic? Czy nie chcesz dostawac kasy, prezentow a denerwuja Cie znajome, ze nie dostajesz a powinnas?

"o to zeby kobiety nie myslaly ze majac bogatego faceta beda mialy wszystko" to trzeba było od razu pisać, ze przyszłaś nas reformować obyczajowo

"zarowno ty jak i twoje kolezanki" wypraszam sobie insynuacje jakobym była koleżanką autorki, która przecież przybyła do mnie z bezcenną dawką oświecenia!

Gość totylkozludzenie
No wstyd sie prosic o kase kolezanki sie nie prosza dostaja na co chca a ja jak poprosze o 20 zl to odrazu pytanie na co ci potrzeba a potem wypominanie

" No wstyd sie prosic o kase kolezanki sie nie prosza dostaja na co chca a ja jak poprosze o 20 zl to odrazu pytanie na co ci potrzeba a potem wypominanie" Znaczy , że jest skąpy. W związku z takim facetem musisz mieć swoją kasę jeśli chcesz oszczędzić sobie wypominania i kontroli finansowej. W innym wypadku poszukaj innego jeżeli o pieniądze najbardziej się Tobie rozchodzi.

Gość totylkozludzenie
mam gdzies jego kase tylko wkurzaja mnie ludzie ze mysla ze mi wszytsko kupuje itd a wcale tak nie jest

"mam gdzies jego kase tylko wkurzaja mnie ludzie ze mysla ze mi wszytsko kupuje itd a wcale tak nie jest" No i co w związku z tym?

Gość Eleeene
no to juz wiemy o co chodzi.Nie musi Cie utrzymywac , ale jakies przezenty, czy pomoc przy zakupie czegos jest wskazana.I nie chodzi tu o sponsoring a zwykle partnerstwo, tym bardziej, jak wie jaka jest sytuacja finansowa twoja. Skapiradlo i tyle. Masz skapca i na dodatek niewyrozumialego .

Gość totylkozludzenie
Przynajmniej jedna osoba mnie rozumie;) dokladnie tak jak piszesz

Gość gość
ja mam bogatego faceta ale charakter jego zostawia dużo do życzenia. potrzebuje pomocy od podobnej osoby. jest dużo starszy ale było dobrze do niedawna .... niemogę sobie pomóc

Ja mam dość bogatego faceta, akurat pieniedzy mi nie żałuje,ale inne rzeczy mnie wkurzaja, tylko,że własnie przez ta kase ciezko mi odejsc.