Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Echo.

masakra jak teraz ubierają się nastolatki...

Polecane posty

Gość Echo.

jak chodzę na studium to widzę jak ubierają się dziewczynki (bo kobietami ich jeszcze nazwać nie można) w liceum. Jestem zgorszona! Mój rocznik (88) ubierał się normalnie, teraz chodzą do szkoły w samych legginsach ( pół biedy gdyby ubierały do tego tunikę czy dłuższy sweterek, ale krótkie bluzki gdzie widać pół brzucha)! Do tego makijaż pełny, pudry, szminki, oczy tak odkreślone, że wyglądają jak węgle...gdzieniegdzie mignie jakaś naturalna dziewczyna a tak to same klony! Ja można w wieku 16 lat mieć pełny makijaż? przecież to zabójstwo dla cery! w wieku lat 25 będą wygladały jak 4osto latki.... jestem w szoku, po prostu ....

Gość aaaaaaaaaaaaah
pani znawczynio?? zabojstwo dla cery??doucz się dziecko!:O

Gość Echo.
no przepraszam bardzo, puder, podkład i inne świństwa nakładane dzień w dzień może odmładzają cerę?? dotleniają?

Gość Folo MIX
Eee tam, wyglądają jak tirówki przy autostradzie i tyle ! Tak po prostu jest a że głupie są to się małpują I.......tak to leciało :D

Gość 3g3g3
nie twoja sprawa ja jestem rocznik 87 i mam w dupie jak inne wygladaja i tobie tez to radze:o

Gość chcą być modne
taki owczy pęd Nieważne czy ładne lub wygodne ważne że wszystkie w grupie takie same

Jedna chce byc lepsza od drugiej i głupieją Tylko dlaczego kiedyś nauczyciel gonił za makijaż a teraz nic nie powie??? Bo się boi??? Mają swoje bezstresowe wychowanie

Gość bo je tak nauczylyscie
glupie suki:-O ze z gola dupa zalapia sie na bogatego faceta, oh to macie wynikli waszego wychowania.

Gość yyya
Chodzisz na studium? i masz tam 16 latki??

skoro to studium to chyba wszystkie są tam głupie ;) przynajmniej umieją się malować - autorka chyba nie bardzo :P

Gość Echo.
chodzę na studium, gdzie jest też liceum, czytać nie umiesz? malować się umiem, spokojna głowa :D ale z umiarem :o gołej dupy też nie pokazuję jak co poniektórzy:) boją się pokazać twarzy ale dupy już nie :D

Gość Echo.
w sumie to nieświadomość stadna :D fakt:) ale nie wiedziałam, że przyjmuje to takie rozmiary

czytać to tam może i nie umiem, ale Ty pisać na pewno nie :) jesteś pewna że chodzisz na studium??? ;)

Gość Echo.
jestem pewna:) z tym pisaniem to jeszcze byś się zdziwiła :) 🖐️

Gość Echo.
poza tym jaka do różnica "na" czy "do" ? zrozumiałaś o co chodzi? zrozumiałaś, ortografia to zbędny detal 🖐️

Echo. nie przejmuj się wypocinami dyrektorke, ona uwielbia wyzywające ciuchy i makijaż więc olej ją :)

Gość razadobrzeee
Jezu, Ty jesteś jeszcze młoda, a wywody jak u 50tki. Co Ci przeszkadza to. Odwracaj głowę jak Cię to razi. A swoje dziecko wychowasz tak jak uważasz kiedyś. Mnie bardziej razi mocny makijaż u 60tki, ale nie obgaduje ich przed całym światem. Ich sprawa, że chcą wyglądać jak klauny. Co nam do tego!

Echo. poza tym jaka do różnica "na" czy "do" ? zrozumiałaś o co chodzi? zrozumiałaś, ortografia to zbędny detal Uffffff..wreszczie zatrybiłaś... lepiej późno niż wcale :classic_cool: ;) 🖐️

Gość w ogóle to licealne
gówniarstwo zasługuje jedynie na strzał w tył głowy

Toksy Echo. nie przejmuj się wypocinami dyrektorke, ona uwielbia wyzywające ciuchy i makijaż więc olej ją pochlebia mi to, że ze swoich marnych 37 postów ponad 20cia skierowałaś właśnie do mnie :) heheh... to niewątpliwy powód do dumy :classic_cool:

Gość przejdzie im to
jak pójdą na studia większość dziewczyn wtedy odkrywa, że istnieje coś takego, jak indywidualność :)

fakt od niedawno zaczerniłam nik ale co to ma do rzeczy ? poza tym nie liczę tego ile razy piszę i do kogo, może zaprowadzisz rejestr hehe ? :classic_cool: 🖐️

Gość lica
Ja chodzę do liceum. I Ci powiem, że chyba Ty trafiłaś to szkoły o takim poziomie gdzie ludzie są tandetnymi bezguściami. W klasie 20 dziewczyn - żadna nie wygląda jak plastik, żadna nie odsłania tyłka. Zreszta kiedy to nosiło się bluzki pokazujące brzuch? teraz modne są tuniki, długie sweterki. U mnie żadnej nie znajdziesz z gołym brzuchem czy tyłkiem. Większość chodzi w tradycyjnych dzisnach. Makijaze wcale nie przesadne tusz do rzes, czasem kredka w sumie zadna nie paćka się cieniami. A w szkole na kilkaset osób znajdziesz może za 3 wymalowane lale plastikowe.

Gość czarnula2323
szczerze? H.U.J CI DO TEGO. moze byc nawet wapnem wysmarowana. a jak ci nie pasuje to pow ttym laskom cos albo nie patrz. adijos

Gość co to za czasy kiedy
młodzi ludzie, ledwo co po dwudziestce pozują na autorytety i starsze pokolenie wobec ledwie kilka lat młodszych "dzieci" :D Za moich czasów takie słowa ("Kiedy ja byłam w twoim wieku..." coś tam) świadczyły o byciu wapniakiem. Jakbym tak piwiedziała w wieku 23 lat to koleżanki wyśmiałyby mnie, że tak się staro czuję. A dzisiaj, to rozumiem, że taki lans, czuć się o jedno pokolenie starszym? Może Cię to zmartwi autorko, ale z perspektywy nas, "wapniaków" i to bez przesady, rocznik 88 jak i 94 niewiele się różni w kwestii mody, ubioru itp.

ja pierdolę, jaka autorka jest niedouczona, jeśli chodzi o kosmetyki :D zniszczoną cerę będą miały te używające podkładów po 4 zł z bazaru, jak kosmetyki są dobre, to cera lepiej wygląda :O może jeszcze nóg nie golisz i pach? to przecież taaakie nienaturalne :O

Gość raflezja
"Może Cię to zmartwi autorko, ale z perspektywy nas, "wapniaków" i to bez przesady, rocznik 88 jak i 94 niewiele się różni w kwestii mody, ubioru itp." - hehehe, trafione w samo sedno! Jestem jakąś...dekadę starsza od autorki, mam siostrę 22-letnią, kuzynkę 16-letnią i wielkiej różnicy między nimi nie widzę. A takie "akcje", o których pisze autorka to obserwowałam już właśnie wśród rówieśników siostry ;)