Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nectria

MINETKA! JAK TO Z NIĄ JEST? GDZIE ORGAZM? !!

Polecane posty

Gość nectria

Witam Was bardzo ciepło. Chciałabym zapoznać z moją sytuacją. Otóż, gdy mój mężczyzna pieści mnie właśnie w taki sposób, ja nie szaleje z rozkoszy... Nie miałam dotąd orgazmu :( Choć uważam, że on jest w tym dobry, podnieca go to, stara się, ciągle do tego dąży, chce żeby było mi dobrze. Mnie jest dobrze, ale nie "dochodzę". On chyba coś przeczuwa, bo zawsze kilka razy pyta się "czy było ci dobrze"... Dobrze było, więc nie kłamię, mówiąc, że tak... Ja w ogóle jestem dość cicha w łóżku... Może to ja siebie blokuję? Może się krępuję? Jestem za mało odważna, mało pewna, siebie, swojego wyglądu... Proszę, niech się ktoś wypowie, czekam na Was i liczę :) Na Panów również! ;) ;** Pozdro ;**

"Jestem za mało odważna, mało pewna, siebie, swojego wyglądu..." Zdecydowanie. Pewnie myślisz w trakcie- czy na nie śmierdzę, widać mój brzuch, za głośno jęczę i jeszcze z milion tego typu...

Gość toffiffee
nie wiem czemu... nie blokuje się jestem bardzo otwarta w sprawach seksu a mimo to mój partner językim nie doprowadzi mnie do orgazmu, wręcz czasem tylko mnie to drażni....:/

Gość toffiffee
tylko problem w tym, że poprzedni partner potrafił to zrobić... i dlatego nie wiem w czym problem... :/ chciała bym, żeby obecnemu też się to udało bo bardzo go kocham i wiem, że to już ten ostatni...

"tylko problem w tym, że poprzedni partner potrafił to zrobić... i dlatego nie wiem w czym problem... :/" :D:D:D Ech... Cząstkę "bym" z osobowymi formami czasowników pisze się łącznie.

Gość nectria
Ja- autorka topicu nadchodzę ;) rusłan- na to wychodzi, że tak właśnie jest. Nie żebym była jakaś paskudna i utuczona, przeciwnie myślę, że jestem atrakcyjna, ale te kompleksy... Tym bardziej, że on ciągle mi powtarza, że jestem... słodka heh ;D Nie wiem, ogarnijcie mnie, błagam ;(

Gość nectria
Perwersja strzeże porządku tutaj ;D ;)

jak byś się uwarzyła za piękną nie miała byś problemu z pewnością siebie?? tak zasugerowałaś. Co ma wygląd do pewności siebie?? Może się mylę ale pewność siebie jest kompetencją na która się pracuje swoimi czynami, w takim wypadku brak pewności u ciebie to tez zasługa twojej pracy nad sobą a nie wyglądu, choć może się mylę? Uważa się że dziewczyny bardzo piękne mają niską pewność siebie.

Gość alebaba
Zgodnie z posiadanymi informacjami, powinnaś podjąć kroki radykalne. W Twojej sytuacji jedynym wyjściem jest pójście do klasztoru kontemplacyjnego. Tam Ci pomogą.