Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykla-niezwykla magaretka

Dzień Chłopaka - niecodziennie!

Polecane posty

Gość zwykla-niezwykla magaretka

Mój facet jest niezwykłym człowiekiem. Zaskakuje mnie każdego dnia. Z okazji jego święta także i ja chciałby zobaczyć jego zdumioną i szczęśliwą minkę. Tylko jak?? Dziewczyny, co można kupić takiemu typowi?? - 25 lat - spoko praca - stabilne życie - w miare nowy samochód i inne męskie gadżety - miła i urocza dziewczyna (of'coz JA :D) - zero jakihś konkretnych hobby czy marzeń :((((((( Moje typy to: 1 ) Full romantic wypad za miasto 2) Jakiś nowy perfum. Prosze o głosy.

Gość trinitini
golarka

Gość massachusetssss44
Skoro jesteś taka skromna, to pewnie nic mu nie musisz kupować, bo chłop jest mega zaslepiony Tobą. Przy okazji nie pisze się perfum, lecz perfumy! żadna z przedstawionych przez Ciebie pozycji nie jest ciekawa..... Ja swojemu albo zorganizuję sxy wieczorek... albo wypad na gokarty :) http://prezentokracja.pl/Jazda_gokartem_na_torze_kartingowym/produkt.html

Z tego co napisalas nie wynika zeby byl kims niezwyklym, nie wiem, co Tobie kupuje, oba prezenty tez dosc oklepane (jak dla mnie). Jesli nie wiem, jakie ma marzenia, a pasji nie posiada, to jakos nie mam pojecia, z czego by sie mogl cieszyc... Moze prezent tradycyjny (niech beda te perfumy) a jakas niebanalna oprawa?

Gość Katarzynka XXYY
ale najważniejsze, że laska jest przekonana o swej wyjatkowości.... Perfum Perfumnij się w łeb, idiotko!

Gość Katarzynka XXYY
bo najgorsi to są właśnie tacy faceci bez pasji, bez żadnych zainteresowań. kupisz takiemu skarpetki - jest happy, kupisz - jakąś nowinkę techniczną - jest happy, nic nie kupisz - też jest happy Wrrrrrr!!!!

Gość hellennnaaaaaaaa
czy wszyscy w tym kraju muszą się jarać dniem chłopaka??

Gość pianka543657
30 września :0 Czyżbyś nigdy nie obchodziła? :P

załóż płaszcz... przyjmij go w domu a pod spodem załóż jakiś niecodzienny strój - nie wiem zależy co lubi - coś odjazdowego np. policjantka czy coś - i wtedy jedź z nim do lasu - jak zdejmiesz płaszcz to kopara mu opadnie - jak mu kupisz perfumy - na pewno nie będzie podobnego efektu oczywiście o ile masz wystarczająco dużo ikry aby coś takiego zrobić :D 🖐️

Gość pianka543657
serio słyszałaś o kilku datach? ja zawsze kojarzę ten dzień z ostatanim września. a moze Ty mylisz np. z Dniem Mężczyzny, bo z tego co się orientuję, to rzeczywiscie zupełnie inne święto :) co by nie mówić, i tak chwilowo nie mam pomysłu na jakikolwiek prezent, więc też chętnie poczytam, co inne forumki kupują :)

Gość pianka543657
dla mnie kazdy dzień do świętowania jest oki :) Zresztą, jaki problem kupić mu teraz jakiś drobny upominek, a potem kolejny? Oczywiscie pod warunkiem, że on się jakoś odwazjemni na Dzień Kobietek :)))

Gość GrubaMania
skoro juz inwestujecie w faceta, to robcie to z głową, przecież prezent moze byc jednoczesnie takze dla was. np. jakas lekcja tańca kurs lepienia z gliny czy nauka masażu

Gość PortfelikowyPower
a ja się głupia zastanawiałam o co w tym wątku chodzi. No bo w sumie racja: dzień chłopaka nie jest codziennie. niestety nie mam żadnego pomysłu, wiec moze poprostu coś ugotuję dla swojego faceta, a potem wiadomo bara-bara.. :))))

Gość Miss-Suchego_T-shirta
Mnie kojarzy się z liceum. Nie pamiętam czy w podstawówce w ogóle obchodziliśmy to swięto. Ogólnie to sądzę, że fajny pretekst by pobyć razem i sprawić ukochanej osobie jakiś fajny upominek. Mój facet najbardziej ucieszył się, jak mu kiedyś kupiłam taki mały samochodzik sterowany pilotem :) Pamietam ze to było jakieś porsche o którym strasznie marzył. Marzył oczywiście o prawdziwym autku, a nie zabawce... no ale :) Nigdy nie widziałam swojego chłopa tak szczęśliwego :)

a mój chłopakw sumei przypomina Twojego, choć może bardzoje intersuję się motorami, jeżdzi i zna się....no ale przecież mu motoru nei kupie....:/ my dopiero zaczelismy być razem... teraz i tak nic nei dostanie yśle raczej o prezencie na gwizdkę albo urodziny.... chyba kupięmu portfel... bo z tego mus ie kasa wysypuje;) myślciie ze to dobry pomysł? i gdzie można kupić jakieś porządne, żeby był modny???

ja swojego na razie nie chce zasakwiakiwać TAKIMI strojami.... on i tak uważą ,z ę jestem zboczona....a to dopiero początek;)

Gość furgonetko, mylisz
Furgonetko, mylisz się :) Każdy facet UWIELBIA być zaskakiwany wlaśnie TAKIMI strojami :) Pomyśl, że przyjemnośc będzie takz e i dla Ciebie.

Gość Mark+Iza
ja mojemu dałam kubek z naszym zdjęciem

Gość to swieto jakos sie slabo przy
to swieto jakos sie slabo przyjelo w naszej kulturze. choc nie powiem, jest miłe:)

Gość kawa.inka2
akurat dość dobrze się przyjęło. większość znanych mi par je obchodzi. z takich najbardziej niesamowitych prezentów, jakie wręczyłam facetowi to był niewiątpliwie klucz do mojego dziewictwa :D kiedyś dałam też jednemu panu wlasnoręcznie przyrządzone perfumy ( różne ziółka i olejki.

Gość Mam chłopaka, a Wy nie
Nie dziwię się, że pewnie Cię już rzucił. jak znam życie takie własnorecznie robione perfumy walą na potęgę!!!!

Gość Mramramrumru
kiedys podarowałam swojemu chłopakowi zrobiony własnoręcznie na drutach szalik :) Do dziś wspominamy, że był to najbardziej odjechany prezent, jaki dostał ode mnie. Nawet nie chcę wspominać, ile czasu dziergałam to dziadostwo! :D Ale efekt był super :))))

nowy perfum to trochę malo niecodzienny prezent nie uważasz? ;) może nie kieruj się jego hobby, ale tym, za czym on tak po prostu przepada/szaleje :)

Gość koloroffa krettka
kurde, laski co kupujecie na ten nieszczęsny dzień chłopaka? bo ja nie mam bladego pojecia :(((

Gość 30wrzesnia
ja tez nie mam pojecia :( pamietam ze ostatnio jemu sie podobała kostkownica do lodu w kształcie jakiegos robota z gwiezdnych wojen. obleciałam dzisiaj dwa empiki i lipa nie ma. myslałam tez o tym aby upiec jakies dobre ciasto a do tego kupic mały motorek bo prawdziwego mu nie kupie a wiem ze by bardzo chciał. co myslicie o tym ?

Gość smerfusiowa koszulka
mój natomiast wymyślił sobie jakąś koszulkę ze smerfami takze zwiedziłam wszytskie okoliczne sklepy w poszukiwaniu tego cuda na kiju. i niestety zonk. nigdzie nie mogę trafić :/ a moze wy wiecie, jak to załatwić?

Gość a ja wiem, wiem, wiem
takie smerfowe koszulki widziałam ostatnio w Cropp Town - zajrzyj do nich, bo mają teraz normalnie jakąś fazę na smerfy :)