Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i mam dylemat.....

proszę doradźcie w sprawie pracy

Polecane posty

jutro muszę dać odpowiedź: 1. na miejscu, na rękę 1000 zł :-O , dyżury albo z rana albo popołudniami, praca bardziej obciążająca tez psychicznie 2. 20 km dojazd, 2000 zł, dyżury różnie - też nocki, święta = więcej dni wolnych dodam, że studiuję dziennie (indyw. tok nauczania). Utrzymuję się sama. I co mam wybrać???????? Kusi mnie to drugie bardziej, ale obawiam się, że za tysiaka się nie utrzymam po zrobieniu opłat (500-600 zł)

wycięło mi kawałek. Powtarzam: Kusi mnie to drugie, w pierwszym - że w mieście, chociaż też daleko.

skoro obawiasz się ze za 2000 się nie utrzymasz to chyba już masz odpowiedź która praca odpada

Gość a taka jedna też 25 letnia
Zdecydowanie drugie

jakbym się spięła - to pewnie musiałabym - w końcu ludzie tak żyją. No ale na dłuższą metę - nie chciałabym.

Gość lu ne
weź napisz jasniej bo nic nie rozumiem?? ja wolałabym 2000 niż 1000, to jasne:) 20 km to niewiele

jaśniej się nie da. Mniej kasy i na miejscu, czy więcej i dojazdy. Ale też rozważam kwestię czasu - na naukę.

No więc pewnie jednak druga propozycja, zwłaszcza, że ta pierwsza to jeszcze nie na 100% i może się okazać, że w ogóle na lodzie zostanę. :-) Dzięki za wypowiedzi!