Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty-psiarz w bloku

Dlaczego polacy to takie Swinie i nie sprzątają po psach?????

Polecane posty

Staram się uważać, i jak na razie wychodzi, bezkolizyjna jazda i ani jednego mandatu (odpukać w niemalowane :P ). Pojemniki są... Od mojego osiedla jakieś 3 km :D

Gość Jacky...
Do autorki, bo w tym kraju jest prawie samo bydło co głosuje na takich samych jak oni dlatego mamy taki burdel w POlsce

Ale zakaz mówi wyraźnie, że przed każdym przejściem (oprócz tych na drogach rowerowych) należy zsiąść z roweru i go przeprowadzić grzecznie ;) Ja rozumiem że to jest męczące, ale dla mnie jest męczące wbijanie się w chaszcze żeby zebrać kupę psa - chociaż nikt o zdrowych zmysłach w tych chaszczach nogi nie postawi :P Rozumiem na chodniku albo przy chodniku zbierać, ale wgłąb krzaków? ;) Rozumiesz o co mi chodzi? ;) Ale tyle przynajmniej że zwalniasz. Ja spotykam tylko takich którzy z pełną mocą przejeżdżają :P A - i ograniczenie prędkości w strefie zamieszkania to nie to samo co nakaz zatrzymania, więc związku nie ma ;)

Gość 8273827918
no to mam w dupie taki zakaz. a w naszym miescie- Poznaniu- to masa łapanek na rowerzystów i wiekszosc osób chyba wie, że trzeba przeprowadzac.

Gość przyszły tatko
czikiczikitkat A z jakiego miasta jesteś ? :)

Gość kluskowa_kluska
bo lubią jeść je po dwóch dniach

Gość gość Lublin
polacy to swinie bo tarzaja sie w zlodziejstwie,korupcji,donoszeniu,nieudolnosci,byle jakosci, niezdolnosci do obiektywizmu,oszustwie nawet samych siebie i uznaja to za wiare,zbydleceniu obyczajow, niedouzeni,i jako tacy zadaja tolerancji od innych