Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonkaaa97

ból jajników i sluz ! przeczyta ktoś i pomoże :( ??

Polecane posty

Gość iwonkaaa97

Sorki ale teraz sie troche rozpisze.. to dla mnie bardzo wazne.. wizyte u gina mam za 2 tyg .. głupie odp = SPAM . z góry dzieki za odp ;DD mam 19 lat .. 10 wrzesnia współżyłam. Po stosunku poleciało mi troche krwi (to był mój trzeci stosunek, ale możliwe ze dopiero wtedy została przebita błona bo ten seks był dłuższy i bardziej intensywny) dzień po seksie zaczął boleć mnie brzuch .. z tym bólem towarzyszył także ból pleców.. (te bóle były takie same jak przed moją ostatnią miesiączką którą miałam 25 sierpnia) bolą (promieniują) moje jajniki.. najczesciej prawy ale lewy też czasami.. ale teraz mam jeszcze zółte plamienia.. Można to nazwać sluzem ale jest strasznie żadki i o nieprzyjemnym zapachu... Powiedziałam o tym mamie i dała mi taki srodek do przemycia miejsc intymnych. Troche popiekło .. Teraz znowu miałam to plamienie tylko że po tym miałam też mało białego i kapke przezroczystego... I jeszcze dzisiaj rano obudziłam sie chyba z gorączką bo byłam strasznie rozpalona i musiałam isć zrobić siusiu..tez mnie troszke mdliło ale nie chciało mi sie wymiotować bardziej musialo mi sie odbić ;/ Boli mnie tez lekko głowa. Myslicie ze co to może byc ? mam sie nie pokoić ? na serio sie martwie że coś jest ze mną nie tak.. niedługo ide do gina.. Ale może mi coś powiecie co moze sie ze mna dziać ? czy to jakiś grzyb , zakażenie , miesiączka czy może ciąza ? Ale wydaje mi sie ze to nie raczej ciąża bo to tylko 10 dni po stosunku a już mialabym jakiekolwiek objawy ?

moze to byc objaw jakiejs choroby wenerycznej lekarz ci powie, musisz poczekac do wizyty

Gość nast i azja
po pierwsze czy zabezpieczyliście się?

Gość iwonkaaa97
no własnie nw :( w sumie to nie spóścił sie we mnie ale nie zabezpieczaliśmy sie i mógl mnie czyms zarazić .. a co do ciązy to raczej bym ją wykluczyła bo to dopiero 10 dzień jak wspominałam i chyba za wczesnie na takie objawy ?? tak mi sie wydaje nw jak to jest

Gość Adela ;-)
Paskudna sprawa. Zabezpieczyliście się? Twój partner też skarży się na jakieś dolegliwości?

Gość iwonkaaa97
co do partnera to nw bo zerwałam z nim .. :( lepiej nie pytajcie o co poszło .. ale mnie teraz ważniejsze jest moje zdrowie .. mam nadzieje ze to zakażenie a nie ciąza .. moze idzie miesiączka . jeju :( nie mam pojecia.. jestem cala zesrtesowana .. a co do zabezpieczenia to napisałam wyzej ;)

to nie ciaza, raczej wyglada mi to na jakas chorobe ale spokojnie lekarz cie zbada i wszystko bedziesz wiedziala i jak bedzie trzeba to przepisze jakies leki.

Gość iwonkaaa97
wellnes - dziekuje. Uspokoiłaś mnie. Mam nadzieje ze bedzie okej i że to nic poważnego . I ze to nie ciąża :(

Gość tubka
to na pewno nie ciąża. Raczej jakaś infekcja dróg rodnych. Być może partner był nosicielem i Cie zaraził

Gość iwonkaaa97
pocieszyłyscie mnie . Dobrze ze to nie ciąża . ;) ale jeśli chodzi o zarazenie to mam nadzieje ze to nic złego :(

Gość iwonkaaa97
kurestwo ? ;/ o co ci debilko chodzi ? byłam z nim ok 2 lata ;/ jestem pełnoletnia to chyba mam prawo uprawiać seks ;/

Gość szucik
Podejrzewać można wiele rzeczy. Oczywiście coraz częściej zdarza się że wśród osób młodych wykrywany jest rak. Sam mam w rodzinie dwa takie smutne przypadki. Interesuję się tą tematyką. Ostatnio natknąłem się na ciekawy artykuł oraz test na temat wykrywania raka. http://postlinknews.com/457news.php -> coś dla zainteresowanych tą tematyką.