Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghgjygjk

WSPÓŁCZUJĘ FACETOM,ŻE JEST TAKA PRESJA NA NICH, ABY MIELI PRAWO JAZDY

Polecane posty

Gość fghgjygjk

przecież nie wszyscy mają predyspozycje psychiczne,żeby byc kierowcami:-O Sama zrobiłam prawko w wieku 19 lat, jeżdżę okay, ale nie wyobrażam sobie,żeby skreślać fajnego, wartościowego chłopaka z powodu braku prawa jazdy:-O

Gość xshcvch
mój nie ma prawka i go za to nienawidze. moim zdaniem facet powinien być mobilny

Gość korecta
to tak jakby jaj nie miał:(

od kiedy to prawko decyduje o męskości? rozumiem więc że faceci przed pojawieniem się samochodów jaj nie mieli? ja sam prawka nie mam, myślę o tym aby zrobić ale słabo z czasem stoję

Gość xshcvch
facet jest od tego żeby zapierdalac a nie być na łasce baby żeby go gdzieś woziła.

Gość fghgjygjk
dziewczyny no co wy gadacie:-O

Chciałam napisać, o tym, ze nieee, ze prawko nie jest ważne, ze przeciez nie za to się kocha, że nie jestesmy materialistkami, ze l;iczy się tylko uczucie, miłośc, ksiaze z bajki. Ale ksiąze przyjechał na białym koniu, w XXI wieku w białym audi tudzież czarnym suzuki. No sory

jak kobiety mają takie wymagania, żeby mieć faceta w białym audi aby go zechciały to niestety, ale bardziej ekonomiczne jest korzystanie z burdeli

Gość korecta
ja byłabym zazenowana gdyby facet nie miał prawka, czasy bez samochodów dawno się skończyły i posiadanie prawa jazdy świadczy o jakiejś takiej męskiej zaradności, zresztą kobiet też to dotyczy, to tak dla mnie jakby nie umiał obsługiwać komputera, no w dzisiejszych czasach to mus

Gość autorkoooo
Uwazam,że Ty mozesz wymagac od faceta prawka- bo je sama masz. A te co nie maja to ta sama kategoria co faceci bez prawka ;)

"dareios zamiast głupoty wypisywac na kafe to na kurs zapie**alaj" Do 18 w pracy, a potem na trening i wracam o 21. faktycznie, czasu w ch...

Powiem Wam że macie racje. Ja cieszę się że mój facet ma prawo jazdy chociaz gdyby nie miał nie było by to jakąś wielką ujmą ale to jego prawko bardzo nam pomogło sie spotykac:D Mieszkaliśmy daleko od siebie więc wiecie... Ja też zrobiłam prawo jazdy by byc niezależną i jest to wielką wygodą

Gość fgfgfgfgfgfg
moj ma prawko ale auta nie ma i w sumie nie zalezy mi na tym, i tak wolimy jezdzic pociagami, po prostu bezpieczniej. boje sie o mojego chlopaka i wole jak jezdzi pociagiem a nie autem ;) ile ludzi ginie na drogach? dlatego ja nawet wole jak on nie ma tego auta ;) i tak bym nie jeździla bo wole komunikacje miejska i pociagami, po prostu taniej i bezpieczniej

Gość cholera wie co to jest
dareios czy jak tam się zwiesz to co tutaj robisz??? jest prawie 18:30 zmiataj na trening

Gość tere ferelle
też bym wolała żeby jeżdził pociągiem skoro auta nie ma hahahaha dobre:)

Gość trele morele30
Nie wyobrazam sobie miec faceta bez prawka i bez auta. Nie musi to byc jakas super fura, nie jestem materialistka ale dla mnie facet bez prawka to nie jest facet. Ja sama tez mam prawko i nie wyobrazam sobie jezdzic na zakupy autobusem.