Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehh tesknie...

ehh tesknie...

Polecane posty

Gość ehh tesknie...

Poznalam fajnego faceta ponad rok temu.Zauroczyl mnie swoja osoba ale wtedy bylo wiadome ze nic z tego nie bedzie gdyz zylam w zwiazku z innym.Gonil za mna caly ten rok wyraznie pokazywal ze sie mu podobam.Jakis czas temu moj zwiazek calkowicie sie rozpadl.On bardzo sie ucieszyl jak sie o tym dowiedzial ja tez szczesliwa myslalam ze bedziemy razem.Jednak po tym jak zostawilam tamtego kolega przestal sie praktycznie odzywac.Spotkalismy sie raz i to doslownie na chwile,zle sie czul a przyjechal tylko dlatego ze bal sie ze focha szczele ze nie zrozumie jak zadzwoni i odwola spotkanie.Potem spotkalismy sie po poltora tygodnia znowu.Przespalismy sie razem oboje tego pragnelismy bylo naprawde namietnie.Potem slyszelismy sie przez 2 dni i znow ciezko sie bylo z nim skontaktowac.Wkoncu wyslalam do niego smsa ze chciala bym wiedziec na czym stoje nie raczyl nawet odpisac a tym bardziej zadzwonic.Odpuscilam sobie przestalam dzwonic i pisac.Po 5 dniach zadzwonil do mnie lecz nie odebralam stwierdzilam ze to bez sensu.Dzisiaj zastanawiam sie czy do niego zadzwonic jednak?Jak myslicie odpuscic sobie czy probowac porozmawiac?

Gość czarująca jesieńnn
jesli nie odebrałas; a miałas powód; on powinien to zrozumiec, ze nie odebrałas.. Noi zadzwonic jeszcze raz:) jak mu zależy. Jasny sygnał bedzie miał jakbys za 2, 3 razem jak on dzwoni nie odebrała:) odbierz i miej milutki głosik:D

Gość facet true true
jako facet powiem, ze koles normalnie zrozumial, ze nie chcesz zeby sie odzywal skoro nie odebralas. proste jak drut :)

Gość ehh tesknie...
no ale to on pierwszy przestal sie odzywac...wiec co powinnam teraz zrobic?

Gość ehh tesknie...
zadzwonic do niego?

Gość ehh tesknie...
jest tu ktos?pomozcie :(

Gość czarująca jesieńnn
facet nie znasz się.. skoro on dzwonił a wiedział ze jej smutno, zła itp. to wiadomo, ze nie odbierze, zadzwonił za wczesnie... Po jednym telefonie nieodebrnym juz nic nie robic to znak, ze az tak głeboki to nie było...zarówno do przyjazni facet facet kobieta kobieta jak i uczucia u pary. Co innego jakby 3 razy dzwonił w odstepach czasu i dana osoba nie odbiera..to znak, że nie chce kontaktu..ale raz? Może nie mogła, może musiała coś przemyślec itp. Moim zdaniem jakby chciał to mógłby zadzwonic jeszcze raz. Do przyjaciół szkolnych tez sie tak robi.

Gość ehh tesknie...
mam dwa numery na obydwa dzwonil jak cos to zmienia tylko co z tego ze dopiero po 5 dniach :( sama nie wiem o co mu chodzi :( jestem w kropce :(

Gość ehh tesknie...
gdzie sie dzisiaj wszyscy podziali?

Gość niiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dzwonią;) albo na tv sex;p 2 masz? najlepiej jak na komórke dzwoni..bo widac jaki nr czy jego:)

Gość ehh tesknie...
oba sa komórkowe.wiem ze to on dzwonil.nadal nie wiem co zrobic

Gość ej mała ty badz górą
Tak zadzwon ale poczekaj ze dwa dni. Daj mu sygnał że masz swoje życie, jesli on cie chce to nie oleje tylko dalej bedzie zabiegal. Prosze nie mysl emocjami tylko glowa. My kobiety za wszesnie dopuszczamy do siebie emocje, myslimy o to juz ten jedyny itd. Wiem ze jestes nim zauroczona ale to tylko dlatego ze on cie olewa, a im bardziej czegos nie mozemy miec tym bardziej to chcemy. Zagraj w te gre z nim

Gość ehh tesknie...
wczesniej tez bylam zauroczona jak jeszcze bylam w zwiazku wtedy bylo ok spotykalismy sie dosc czesto.byl zupelnie inny jak jest teraz.