Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnkio

brak płodnego śluzu

Polecane posty

Gość mnkio

zauwazylam ze u siebie ze nie pojawia sie u mnie tzw sluz plodny, z tego co wiem jest przejrzysty i ciagnacy a u mnie ciągle jest biały gęsty lepki, taki ktory zostawia slady na bieliznie, czy tomoze znaczyc ze nie jestem plodna?? dodam ze niedawno odtawilam tabletkipo 2 latach, jeszcze sie nie staramy o dzidziusia ale zastanawia mnie czy to jest normalny objaw czy zapowiedz problemów?

Ten śluz jest teraz taki po odstawieniu tabletek? Czy był taki jak brałaś tabletki? 😴 Miałaś już jakąś miesiączkę po odstawieniu tabletek?

Gość mnkio
tak mialam juz jedną miesiączke i kolejna powinna byc ok 3 wrzesnia jezeli bedą w miare regularne. w czasie brania tabletek nie zwracalam uwage na sluz ale z tego co pamietam przed braniem mialam normalny plodny rozciagliwy i czulam to 'naoliwienie' a teraz nic. w czasie stosuknow z męzem mam potop bialej wydzieliny a chwile potem susza, dzwine to wszystko

Jeżeli miałaś dopiero jedną normalną miesiączkę to wydaje mi się, że organizm mógł jeszcze nie wrócić do normalnej pracy po odstawieniu hormonów. Według mnie na razie nie ma co panikować. Odczekaj kilka miesięcy, jeśli nadal nie zauważysz śluzu płodnego to wtedy skonsultuj się z ginekologiem. Możesz też mierzyć i zapisywać temperaturę, żeby mieć pełniejszy obraz.