Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fan Jarosława

Głosujcie na PIS

Polecane posty

Gość PIS u władzy będzie dobry
oczywiście wszystkie habity w rozmiarze PREZESA :classic_cool: 🖐️ BO PIS TO JEDNOŚĆ...... JEDNOŚĆ... JEDNOŚĆ ;) martwię się tylko gdzie pan prezes schował pana Macierewicza???? chyba się boi żeby czegoś nei strzelił RAPORT miał być na początku września -0😭 i co???? PAN MACIEREWICZ taki zajęty?????????? BOSIE - nie wyttrzymam z tęsknoty :(

Gość hdsfbsodhgsfd
Raportu nie będzie bo stenogram zjadł Jarecki w czasie wizyty na miejscu :D

Gość PIS u władzy będzie dobry
HUUU HAAAAAA wszystkie żony GOsiewskiego - będąc w żałobie po mężu...kandydują do sejmu 🖐️ prezes w żałobie po bracie kandydował na prezydenta.... TAKI WŁAŚNIE JEST PIS.... nie ważna żałoba - PĘD DO WŁADZY MAMY W GENACH.... dyktatura kaczyńskiego - sprawi że prześcigniemy chiny a stany zj. to będzie pikuś.... POlska pierwsza postawi stopę na Marsie 🖐️ :D

Gość hdsfbsodhgsfd
A tak na serio, był to zamach bo pisowcy zamachnęli się i trafili niechcący w po a stenogramu nie będzie bo zjadł go jarecki z czarnej skrzynki coby przetrwał ale że żołądek ma kwas solny to stenogram wyszedł tylną dziurą i aktualnie trzeba go szukać w kanalizacji :D jest szansa że się odnajdzie niespodziewanie bo jarecki węszycielem kanalizy jest najlepszym.

Gość jak pomyślę sobie, że jeszcze
kupiłem sobie przed laty laptop na raty, przez rok czasu płaciłem co misiąc 150 zł, a ten świński ryj Ziobro rozwalił laptopa o ziemię i jeszcze sie chwalił w telewizji, tego mu kurka wodna nigdy nie wybaczę.....

Gość MŁODZI DEMOKRACI I
OKRĘGOWI DZIAŁACZE PO WYPIERDALAĆ...

Gość hdsfbsodhgsfd
>MŁODZI DEMOKRACI I ... no właśnie niektórzy starają się wypierdolić to co do wypierdolenia :D ahahahaha

Gość MŁODZI DEMOKRACI I
teraz PIS pouprawia trochę marketingu politycznego na kafe...

Gość jak pomyślę sobie, że jeszcze
mam pytanie: dlaczego aniołkami prezesa, nie są posłanka Nelly Rokita, Sobecka, i Beata Kempa, a jakies smarkate piczki????????

Gość MŁODZI DEMOKRACI I
bo smarkate piczki trafiają do młodych bardziej niż zawoalowane przemowy Nelly R. sam bym blizej poznał 2 z tych pań... moze mi się uda jako członkowi PiS...

Gość hdsfbsodhgsfd
bo młodym karierowiczkom pisu można cisnąć gówno w mózg, aby dorobiły się kasy, a starym tylko kasę, bo gówno mają już od lat :D

Gość MŁODZI DEMOKRACI I
bo młodym karierowiczkom pisu można cisnąć gówno w mózg, aby dorobiły się kasy, a starym tylko kasę, bo gówno mają już od lat a politycy PO działają dla dobra państwa i nie kierują się względami finansowymi nie rozśmieszaj mnie ;)

głosujecie na po czyli na zjebnaego gremlina, po zaraz po komuchach czyli sld, najwięcej kradnie i bierze dla siebie.. pewnie. najleepiej sobie w dupe wpychać a biednych ludzi mięc w dupie! tak traktować blizniego?no gratuluje gratuluje!oni by tylko dla siebie brali,a idioci nie myślą o tym że zwykli, ludzie biedniejsi prosci, też musza być i żyć aby móc robić prace typu;sprzątać ogówniale chodniki, strzyc, piec chleb,sprzedawać...............po. wykształciuchy na ściągach tego nie zrobią, a co wymyśliły już maszyny które by to robiły?pewnie, najlepiej mieć super willę, extra auto, i chodzić do sklepu po krzywych, osranych chodnikach? debile.patafiany.................................w tej partii cymbałów, nie ma za grosz patriotyzmu,religi i współczucia, ku**y p.s pisze nie składnie bo mam zły dzień a po drugie to mi sie nie chce, bo mnie coś strzela jak słysze o gremlinie...

Gość hdsfbsodhgsfd
żadna partia do wyboru nie jest dobra, ale jak to gdzieś tam pisałam, wolę głosować na kosmitów niż na pis ale że nie odpowiada mi żadna partia, więc głosu nie będzie ani dla jednej ani dla drugiej :D

Gość czarnula2323
chyba cie pojebalo . byl premierem i co zrobil wielki huj!!!

Gość caporegime PiS-u
jeśli szanujesz swój portfel to powinineś zagłosować na PiS nawet jeśli Macierewicz czasem pierdolnie jakąś bzdurę

Gość caporegime PiS-u
chyba cie poj**alo . byl premierem i co zrobil wielki ch*j!!! a PO robi jeszcze większy rozgardiasz dobijają biednego chorego człowieka....

ja dlatego głosuje na PO bo nie chce zeby pis wygrał :p tez nie chce żałoby :p

Gość caporegime PiS-u
ja dlatego głosuje na PO bo nie chce zeby pis wygrał tez nie chce żałoby jakieś argumenty czy tylko MAcierewicz i Alik...

Gość caporegime PiS-u
ludzie nie szkoda wam waszych pieniędzy oddajac głos na po?

Gość Idioci na PIS głosują
Jakich pieniędzy się pytam??? To taka sztuka nabrać kredytów i oddać patologii??? A kto to potem spłaci - moje dzieci, wnuki i prawnuki??? Abyście wy teraz nieroby mieli cukier za darmo??? Nie godzę się na to!!! A kto potrafi myśleć, to wie że kosmici nam nie podeślą kasy... jakby nie zapewniał kurdupel! Albo musi się zadłużyć, albo zabierze ludziom pracy.

Gość caporegime PiS-u
na razie to PO zajebiście zadłużyło kraj więc przestań pierdolić....

Gość zadłużyło o tyle samo
co pis plus koszty kryzysu. w sumie niedużo