Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fan Jarosława

Głosujcie na PIS

Polecane posty

Gość Idioci na PIS głosują
ataman ryps to darek - sprawdź sobie statystykę wyborców. Tam widać wyraźnie gdzie jest więcej wyborców z wyższym wykształceniem. Chyba, że upierasz się, że ci z podstawowym wykształceniem (głównie wyborcy pis) to śmietanka intelektualna. Cóż ... :D Nie wątpię..

pisze o błedach. błedem było zrobienie ciebie przez tą brudną skarpetkę po pijaku, debilu. ide stąd bo się jeszcze zaraże jakimiś parchami od debilów co podac paru kłamstw tuska nie potrafia. dzięki za idealny wpis dla moderacji ty stary debilu...

Już widać po samym języku jakiego używa, że to patologia. Nikt wykształcony z normalnej rodziny nie używa takiego rynsztokowego słownictwa.

Gość ataman ryps to darek
ranking darka: 1. kaczyński ma wyrok sądu za kłamstwa 2. kryże 3. kaczyński pochwalił gierka w 2ch zdaniach o czyms zapomniałem prosty jak patyk potomku wybrańców bieruta co na hową hute zjechali z drabiniastym wozem z trzodą i drobiem? masz jakieś tematy w zanadrzu? :D:D:D

Gość no. ten caporegime PiS-u
to jakiś margines społeczny. pewnie na dworcu za darmo z neta korzysta.

Gość a co? ataman ryps
opowiedział się za kaczyńskim? no to ma przerabane. razem będa siedziec na śmietniku historii

Zdecydowanie..

Gość kaslijsa
Na Pis zalosuje większośc ,bo większość jest poprostu normalana, pochodzi z polski nie sa gejami ani lesbijkami,nie są narkomanami,ludzie którzy chcą być u siebie i chcą spokoju i stabilizacji. Nie chcą w tv słuchac rewelacji o kolejnej prywatyzacji bo im to zwyczajnie bokiem wychodzi. Chcą by władza się z nimi liczyła zamiast liczyć ich pieniądze. Większość to biedacy-zgadza się -ale bogaci bogacą sie głównie dzieki tej właśnie większości więc należy sie jej szacunek-no niestety ale bez ludu pracy,biedoty stanowiącej większość -panisko przy kasie zeszłoby na psy.

to prosty człowiek szatniarz, który widział szansę na niezły zarobek we współpracy z SB... i jeszcze fałszywie tytułuje się polonistą ;) baran do potęgi bilionowej...

to jakiś margines społeczny. pewnie na dworcu za darmo z neta korzysta. staruchu wykurwiaj stąd już się ośmieszyłeś dostatecznie swoim mędrkowaniem...

Algorytm prowadzenia przez darka dyskusji jest zajebiście prosty, składa się z dwócgh bloczków. W jednym jest jeden z tych 3ch punktów co podałem wyżej a w drugim "kłamiesz" :D:D:D POśmiewisko :D:D:D

Gość skąd wiesz że to szatniarz
a nie polonista?

Gość to prawda. jak ktoś kłamie
to z niego jest posmiewisko. tez takie mam zdanie.

Darek a tak szczerze: widzisz to , ze ty intelektualnie odstajesz? i to o spory dystans. Czy raczej tłamsisz to w sobie i wypruwasz złości w jeszcze bardziej prymitywny sposób niż soba prezentujesz?

Gość wiem. dzidek to zdrobienie
imienia męskiego.

Gość czy to do mnie to Darek?
nie mam tak na imię. a kto tak ma i skąd o tym wiesz? czy to ty jesteś tym szatniarzem?

Gość obróconym atgumentem jest to
że jak ktoś kłamie to robi z siebie posmiewisko? przecież to prawda i tak jest.

Gość no to jak cio się nudzi
napisz kim jest ten szatniarz, skąd o tym wiesz i kto to jest Darek. przestaniesz się nudzić bo zaczniesz coś robić.

Gość no właśnie. Darek idx sobie
a ty napisz o tym szatniarzu.

Gość jak ci nudno to ci
zaproponowałem zajęcie. przerasta twoje mozliwości tak jak podanie kłamstw tuska?

Gość co przegrałem? że ty nie wiesz
kim jest szatniarz i co tusk skłamał? to ja przegrałem? chyba nie myślisz już w ogóle.