Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fan Jarosława

Głosujcie na PIS

Polecane posty

kim jest szatniarz i co tusk skłamał? to ja przegrałem? chyba nie myślisz już w ogóle. kłamstwa masz 2 strony wcześniej, że jesteś idootą który nie umie czytać to inna kwestia chyba nie myślisz już w ogóle. i kto to pisze ;)

Gość jak sam do siebie jak pisze
do ciebie? sądzisz że ja jestem tobą? jakaś projekcja osobowosci? oj chyba nie zażyłeś wszystkich wieczornych pastylek.

Gość no to prawda że to jest kłamst
wo że dwie strony wcześniej coś jest. bo tam nie ma żadnych kłamstw tuska. ale interesuje mnie to że uwazasz, że jesteś mną. skąd ci się to bierze?

do ciebie? sądzisz że ja jestem tobą? jakaś projekcja osobowosci? oj chyba nie zażyłeś wszystkich wieczornych pastylek. dalej wali literówki używa słów których nie rozumie używa żenujących argumentów ad personam znowu nieudolnie obraca argument] pisz dalej idioto mam niezłą polewkę ze starego debila ;)

Gość poszedłeś sprawdzić te
pastylki. masz rację. chyba nie wszystkie wziąłeś.

Gość a czy ta polewka jest
czarna? jak widze czytałes literaturę. ale jaką miałeś ocenę?

Gość Patka182011
Idioci na PIS głosują ataman ryps to darek - sprawdź sobie statystykę wyborców. Tam widać wyraźnie gdzie jest więcej wyborców z wyższym wykształceniem. Chyba, że upierasz się, że ci z podstawowym wykształceniem (głównie wyborcy pis) to śmietanka intelektualna. Cóż ... Nie wątpię.. W jaki sposób powstaje taka statystyka skoro głos oddaje się anonimowo?

odwołał się do PAna Tadeusza pozuje na literata ;) i znowu napierdala ad personam ;) pisz dalej baranie sam sobie wystawiasz świadectwo na forum ;)

szukasz. nie będe ci przeszkadzał. zobacz jeszcze pod stołem. zazyj i połóz soe spać. może przestaniesz uważać że jestes mną. śpij słodko i radośnie. dobranoc. znowu ad personam staruchu tak z nikim nie wygrasz dyskusji...

równia. może tam być ta pastylka. dobranoc. ojej debil pomylił chwyt erystyczny z przyrządem znowu dwója lufa zero wypierdalasz jak mawia twój idol Sykorsky...

Ale popaprana z ciebie jednostka Ryps dla ciebie jedynym ratunkiem jest eutanazja... Aż strach bierze jak człowiek pomyśli sobie, że taki ktoś ma prawa wyborcze... brrrr.....

Gość poruszenie_W_bokserkach
9 PAŻDZIERNIKA WRZUĆ PLATFORME DO ŚMIETNIKA :classic_cool:

już dobrze. uspokój się, zazyj tę tabletkę którą zgubiłeś i juz sie nie denerwuj. bo znowu się bedziesz moczył w nocy. mało ci poniżenia swoją głupotą dziadku... chcesz sięgnąć Rowu Mariańskiego debilizmu?

jak widze podciągnałes się z geografii. brawo. wszyscy bardzo się cieszymy ale teraz juz się uspokój bo naprawde bedziesz się w nocy moczył. a potem wiesz... będzie śmierdziało i znowu dzieci się z ciebie będa śmiały. znowu ad personam nie sądziłem, że jesteś tak głupi ale jednak i pytanie na co tu jeszcze piszesz? niedostatecznie się ośmieszyłeś???

Gość BiednyMuzyk22
najlepsze jest to ze na dowody hujowosci PO podano konkretne gospodarczo-finansowe a przeciwko PIS sadza tekty typu "i beda krzyze i bedzie trwam i msza przymusowa" juz raz PIS mal duzo do powiedzenia i bylo o niebo lepiej niz teraz za PO ... a najlepiej jest zapytac o sukcesy PO powiedza ze polske kryzys omina a jak zapytasz czemu pogorszyl sie standard zycia i niespelniono obietnic to powiedza ze przeciez kryzys byl :)

Gość ja głosuję tak jak przestępcy
na Przestępczą Organizację. W końcu bandyci wiedzą pod czyimi rządami będzie im lepiej, prawda?

Gość BiednyMuzyk22
pod PO chyba nie tam tylko swojaki kradna i nawet wspolzlodziej nie jest bezpieczny ;)

a jakich mają inteligentów za zwolenników najlepszy przykład w tym temacie... gościu trafi do moderacji i będę wnioskował o bana na ip dla niego....

Gość marco1111111
Epileptycy, to już mogą kierować pojazdami.