Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość portugaliaaaaaaaa

do lady love lub kogos kto mieszka w portugalii

Polecane posty

Gość portugaliaaaaaaaa

Mam pytanie jaka pogoda jest w portugalii w lutym /marcu bardzo mi zalezy na odpowiedzi... juz od wczoraj próbuje sie dowiedziec.W necie jak w necie wolalabym dowiedziec sie od kogos kto tam mieszka i ma pojecie . Chodzi mi o Faro dokladnie ale jezeli jest w lutym cieplejsze miejsce w portugali to prosze o odpowiedz

Gość poma rańcza
byłam dwukrotnie w połowie marca; 2 i 3 lata temu. Było pięknie, ciepło i słonecznie. Wróciliśmy opalenie i zachwyceni, a na Okęciu śnieg nas witał. Chociaż podobno 2 lata temu dzień po naszym wyjeździe zaczęło lać...

Gość portugaliaaaaaaaa
a w jakim miescie byliscie?

nie wiem jak w Faro, ale w lutym-marcu nie jest zbyt cieplo, coprawda temperatura jest plusowa ok 15 stopni w dzien tyle ze wieje zimnym powietrzem znad oceanu - ogolnie dosc mokre powietrze jest ps. faro ode mnie jest oddalone o jakies 280km :/

Gość portugaliaaaaaaaa
ty byles pobiegac wkoło bloku chyba

Gość portugaliaaaaaaaa
Kurcze 15 stopni to trochę mało :( A jest co zwiedzac w Faro? ciekawe to miasto?

Gość poma rańcza
Od Lizbony drogą wzdłuż wybrzeża na południe, przez Sines, Lagos, Albufeirę, Faro po Vila Real de Santo Antonio przy granicy z Hiszpanią i z powrotem do Lizbony, tyle że przez góry (Almodovar, Evora). Najlepsze wakacje całego mojego życia. Jedziesz na urlop?

Gość poma rańcza
myśmy mieli cały czas powyżej 20st. Nawet się kąpaliśmy w oceanie, chociaż patrzyli na nas trochę jak na psychicznych ;-) ale temp porównywalna była z Bałtykiem w lipcu

Gość portugaliaaaaaaaa
Własnie wybieram się do Portugalii w lutym (koniec lutego) chcemy zrobic taki prezent córci na urodziny ale skoro tam jest tylko 15 stopni to moze obiezemy inny kierunek? jakies pomysły? gdzie w europie w lutym jest najcieplej?

Gość poma rańcza
Costa del Sol w Hiszpanii, ale generalnie na upały nie macie co liczyć. Jeżeli chcecie ciepła to w lutym z bliższych kierunków, to niestety tylko Egipt

Gość portugaliaaaaaaaa
Jakichs takich upałów to sie nie spodziewamy w tym roku zwiedzalismy wybrzeze costa blanka w hiszpanii i bylo za gorąco ...myslalam o temperatuze w granicach 25 stopni? :D dziekuje za stronke :D

wpisz sobie w google poprostu faro portugal i ci wyskoczy w ciuu zdjec:P no teraz temperatura utrzymuje sie w granicach 35 stopni