Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opalia

Czy jestem zbyt wymagająca???Bardzo proszę o opinie:(

Polecane posty

Gość Opalia

Mam:-24lata, jestem ładna(opinia facetów), mam swoje mieszkanie(troche zarobiłam ,trochę rodzice dołożyli)mam własny samochód, mam wyższe wykształcenie mam swoje zainteresowania. Szukam jakiegoś faceta na poziomie i jakoś nie mogę znaleźć...jakoś kręcą się przy mnie sami dziwni i z kiepską pracą... Wymagam od faceta tylko żeby zarabiał(trochę powyżej średniej krajowej) bo chciałabym niedługo zakładać rodzinę a w nędzy nie chce żyć(tylko kartofelki codziennie)... Czy za dużo wymagam???(Dla zainteresowanych, tak, jestem blacharą i to nie jest prowokacja:D)

Gość skoro jesteś taka pewna
czego chcesz - to po co ten temat? Co chcesz usłyszeć? :-O

Gość takakaasas
Kazdy przyciaga tego na kogo zasluguje.

Gość kmjkk
jakie studia?

Gość koookoszannnell
nie,nie za duzo wymagasz..

Gość rozumiem że...
no fajne masz kryterium "faceta na poziomie" - grubość portfela... :O:O

Gość w krowe może wejdzie
to po co ten temat? Co chcesz usłyszeć?

Gość z tego co
po dwóch ostatnich zdaniach widać ze nie jestes nic warta,dlatego pewnie przyciągasz nic nie wartych facetów.Swój do swego ciągnie jak to się mówi:-P

Gość z tego co
tak teraz mi sie nasunęło napisałaś....wymagam tylko zeby zarabiał powyżej sredniej krajowej...to w sumie fajnie..będzie ci mógł obić morde bo zarabia 6 koła,bedzie Cie mógł zdradzac.... bo jak wyżej,bedzie mógł pić... bo jak wyzej,nie będzie cie musiał szanowac... bo jak wyzej

Gość Opalia
"faceta na poziomie" - grubość portfela Tak, takie mam kryterium(jestem blacharą)...Najlepiej by było minimum 5000netto...ale jakoś mnie podrywają sami faceci z pensją 2000 Oczywiście, dla mnie eż licza się uczucia...jakby stracił prace po ślubie to przecież nie odesłabym od niego...to tak jak u kobiet z wyglądem przynajmniej na początku kobieta musi być ładna, zgrabna...a dla mnie na początku musi mieć grubszy portwel

Gość Opalia
6 koła,bedzie Cie mógł zdradzac.... bo jak wyżej,bedzie mógł pić... bo jak wyzej,nie będzie cie musiał szanowac... bo jak wyzej Zdrada(jeśli to pojedyńczy przypadek i odemnie nie oejdzie) mi aż tak bardzo nie przeszkadza...przecież w odróżnieniu od zdradzającej kobiety facet nie zaciąży i nie zmusi mnie do wychowywania niewłasnego dziecka... szacunek i umiarkowane picie to norma-nie ma się czym chwalić że nie jest się patologią...

Gość w krowe może wejdzie
portfel :O

Gość kjhuh
Smieszne, kobieta zawsze powinna byc zgrabna i zadbana. Wyjdzie taka za maz i zaraz mysli, ze nie musi sie juz wysilac, zaniedbuje sie, tyje, wyglada jak pasztet, wiec co sie dziwic facetom, ze szukaja kochanki na boku. A ty lepiej nie badz taka interesowna, nie kazdy ma bogatych rodzicow. Znajomy po studiach nie mogl znalezc pracy, w koncu znalal za 1500zl, a teraz 5 lat pozniej zarabia 7000, wiec uwazaj zebys sie nie pomylila ze swoimi ocenami.

Gość taka prawda ona
Zdrada(jeśli to pojedyńczy przypadek i odemnie nie oejdzie) mi aż tak bardzo nie przeszkadza tym stwierdzeniem udawadniasz że zależy ci tylko na kasie i wygodnym życiu :O

Gość rozumiem że...
zaciążyć nie zaciąży, ale dziecko zmajstrować może i wtedy alimenty = cieńszy portfel :P Nie, no, to musi być prowokacja. Owszem, oczywiście dobrze żeby facet zarabiał i żeby się dało żyć w miarę normalnie, bez zamartwiania się od wypłaty do wypłaty czy wystarczy, ale... czynienie z tego kryterium wyboru to gruba przesada. Dla mnie facet "na poziomie" to przede wszystkim inteligencja, charakter, jakieś wartości, zasady... a nie tylko kasa... Nie, no, to musi być prowokacja...

Gość Opalia
tym stwierdzeniem udawadniasz że zależy ci tylko na kasie i wygodnym życiu ...wygodnym życiu dla moich przyszłych dzieci i mojego potencjalnego partnera-tak, zależy mi koncu znalal za 1500zl, a teraz 5 lat pozniej zarabia 7000 i właśnie dlatego wiek mnie aż tak bardzo nie obchodzi(ale nie więcej niż 15 lat)...

Gość z tego co
hmhmhm pusta jesteś i tyle w temacie,ale szukaj kto szuka ten znajduje.. pewnie jak pół twojej miejscowości bedzie do niego tatusiu wołało to tez nie będzie ci przeszkadzać bo 6 koła zarabia hihihiha tak w ogóle to gdzie sie takie pustaki jak ty rodzą????

Gość alebaba
Znajoma (pani po 50, dzieci dorosłe) też szuka z portfelem, pełnym milionów. Wesele chce z superlimuzyną, ale jeszcze chce, żeby w orszaku jechały 2 karetki reanimacyjne, bo pan młody powinien mieć 90 lat i stan przedzawałowy. Powiem szczerze- rozumiem Ją. Ciebie nie.

Gość Opalia
inteligencja, charakter, jakieś wartości, zasady Większość dużo zarabiających facetów już to ma...nie widzę zbierzności

Gość Opalia
PS. Nie bez przyczyny w CV patrzą na zainteresowania;P(to do poprzedniej wypowiedzi)

Gość alebaba
No, przy takiej ortografii, to jesteś ZBYT wymagająca. Jest pewna zbieżność.

Gość z tego co
faceci z wielką kasą to zwykli cwaniacy moze i inteligentni bo jakoś do niej doszli,ale wartości nie maja żadnych jedynie taką jak ty!Liczy sie tylko kasa i nic więcej..

Gość z tego co
ja mam w kręgu swoich znajomych kilka takich par gdzie jest kupa kasy,ale niestety nic więcej.Kobiety tych facetów sa zdradzane na każdym kroku z młodymi dupami,faceci szlajają sie po dyskotekach,czesto ich nie ma w domu,biją swoje baby a one siedza cicho bo mają kase.wszyscy na około o tym wiedza bo Oni wcale nie ukrywają ze dobrze sie bawią,swoich kobiet w towarzystwie w ogóle nie szanują wręcz przeciwnie,ale czego się nie robi dla kasy???nawet siniaki można dobrze ukryć bo stac je na drogie kosmetyki,ale kase maja wydzielaną zeby czasem za duzo też nie udawały..

Gość jaf
Twoje życie Twoja sprawa, żyj po swojemu, braw bić Tobie nie będziemy.