Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waffell

Kontrola pracowników

Polecane posty

Gość waffell

Witam chciałbym w jakiś dyskretny sposób kontrolować, to co moi pracownicy piszą w mailach, wiem że można zainstalować jakiś program, który by wysyłał raporty na moj komputer, albo żebym mogł w każdej chili zobaczyć ze swojego komputera skrzynkę mailową wybranej osoby z biura. Mam podstawy przypuszczać że co najmniej jedna osoba rozprowadza poufne informacje firmy, najprawdopodobniej mailowo, może coś doradzicie; skąd wziąć coś takiego?

aby to zrobić legalnie musisz poinformować pracowników o takim programie. jezeli tego nie zrobisz to grozi to sądem z tego co się orientuje

Gość hk9899
proste jak konstrukcja cepa.Poszperaj w sieci napewno jakis dobrynprogram znajdziesz

Gość dokładnie tak jest
Instalowanie takiego oprogramowania nielegalnie jest bez sensu - bo nawet jeśli coś tam wykryjesz, to nie będziesz mógł tego w żaden sposób użyć.

Gość rryszaard
Są specjalne programy monitorujące, jeśli zależy ci na dyskrecji sprawdź spylogger mail

Gość rryszaard
dokładnie tak. tam jest wszystko obszernie i dokładnie opisane więc myślę, że nie będziesz miał problemu.

Gość gość
Też szukam programu do monitorowania pracowników z tym, że w terenie. Znalazłem http://xapp.pl/funkcje-i-korzysci-pracodawcy (funkcje w większości spełniają moje oczekiwania). Czy ktoś z Was korzystał może z tej aplikacji lub może polecić jej godne następstwo?

Gość emil932
Kontrola w firmie jest ważna. Dzięki temu nie zostaniemy przez nikogo oszukani. Mam kilka samochodów firmowych. Każdy z nich ma monitoring GPS. Dzięki temu, wiem co robią moi pracownicy. Jest to jak najbardziej legalne, a oni o tym wiedzą. System mam od firmy Transmobil.

Gość Gacek78
Kontrola pracowników to bardzo drażliwy temat. Długo się zastanawiałem nad tą kwestią. Zgłosiłem się do http://flota-online.pl opowiedziałem o swoich obawach. Podsunęli mi na dzień dzisiejszy najlepsze rozwiązanie w postaci alarmów wieloparametrowych, gdzie jak cytuję "określone zdarzenia następują w określonych warunkach". W moim przypadku jest to korzystanie z pojazdu poza godzinami pracy i w weekendy. System wysyła sygnał o zablokowaniu stacyjki gdy dane zdarzenie nastąpi. Pracownicy są o tym poinformowani, więc nie mogą mieć pretensji, że ich kontroluję. Mam czyste sumienie.

Gość gość
Jeżeli zatrudniacie pracowników terenowych to mogę wam polecić aplikację, którą znajdziecie na stronie www.facilitime.pl Aplikacja ta pomaga w kontrolowaniu pracowników zewnętrznych i znacznie zwiększa ich wydajność pracy.

Gość onek2992
Dla osoby, który prowadzi firmę transportową kontrola pracowników to podstawa. Przecież musimy wiedzieć, gdzie znajduje się nasz samochód. Ja jestem bardzo zadowolony z monitoringu GPS, który mam od firmy Transmobil. Dzięki niemu znam dokładną lokalizację, pobieram raporty i karty kierowcy, kiedy tylko chcę. Do systemu mam dostęp przez 24h na komputerze. Jest super. Polecam!

Gość jakubczak952
Korzystam z systemu od Transmobil, przy pomocy którego jestem w stanie poznać aktualne miejsce pobytu moich pracowników. Za lokalizator służy... telefon! :-)