Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna.,.,

Kumpel mojego faceta się we mnie kocha...

Polecane posty

Gość dziewczyna.,.,

Tak w skrócie jestem z facetem rok, mamy kryzys mianowicie odczuwam brak szacunku z jego strony, on twierdzi, że ja go nie doceniam... Taka ostra wymiana zdań i kłótnia więc on pojechał na wyjazd służbowy gdzie miałam jechać z nim ale nie pojechałam bo mi jechał po całości robił, ze mnie wariatkę itd. I co miałabym z nim spać w jednym łóżku potem... Więc zostałam był zły bo nie odbierająm tel. Przed wyjazdem bo spalam. Więc jeżeli on pojechał sam to ja pojechałam z jego kumplem na imprezę (też go samego puszczalam na imprezy) od tego czasu minął tydzień mój face się nie odzywał więc znowu pojechałam na impreze ale na każdej z tych imprez tylko się bawiłam odrzucałam kolesi którzy mnie podrywali on też był podeszłam do niego żeby porozmawiać ale on sobie poszedł mi poleciały łzy i ten jego kumpel zaczął mnie pocieszać, przytulił, powiedział, że jestem wyjątkową, że mój facet nie wie co traci, że nie wie jaki skarb posiada i takie tam. A widziałam, że nie od dziś patrzył takim wzrokiem innym niż wszyscy pełnym zaciekawienia, zrozumienia i pożądania. Pisał mi później, że jestem wyjątkową, że chętnie by zastąpił mojego faceta, że by mnie doceniał i szanował. Itd. Jest taki opiekuńczy martwi się o mnie itd. Mój nadal się nie odzywa a jego kumpel zaprosił mnie do kina. Nie wiem co mam robić, co o tym myśleć... Jak to widziećie z boku?

Gość taka jedna maryśka
ej, a co z lojalnością? niezły musi być z niego kumpel jak tak koledze dziewczynę podrywa.. zastanów się, co byś pomyślała o kobiecie, ktora w analogicznej sytuacji podrywa faceta koleżance :)

Gość taka sobie jedna ja mówię
To zależy czy zależy ci na swoim facecie? Bo jeśli nie, to zakończ tamten związek i wtedy dopiero ewentualnie pakuj się w nowy. Inne rozwiązania są zwyczajnie nieuczciwe...