Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczęśliwa Nieszczęśliwa

CHOROBLIWA ZAZDROŚĆ

Polecane posty

Gość monisia_
Sorki za błędy ortograficzne, literówki, ale szybko pisze i przed dodaniem tekstu nie sprawdzam czy wszystko jest poprawnie napisane :)

Super facet ,bardzo cię kocha ,wkrótce może bardziej poczujesz jego "miłość" jak zobaczysz siebie w lustrze z podbitymi oczyma albo ze złamanym nosem.To twoje życie i wybór należy do Ciebie.

Wiecie co mnie w nim pociąga? Jego inteligencja, jego wykształcenie, zaradnosć, mimo tej psychopatycznej osobowosci potrafi być pomóc ludziom. Zanim go poznalam jego koleżanka z pracy opowiedziala mi historie jak na plazy w Ustce, jakąś kobiete ugryzła osa w gardło i ta kobieta chyba byla uczulona. SPuchła jak balon po minucie, podobno wyglądała jak zoombie, w polowych warunkach oblał wódką długopis, wbił jej w gardło żeby mogla oddychać i kobieta przeżyla, zakrwawionymi łapami obcą babe (mogla miec hiv czy coś) reanimowal 30 minut na plaży i dzięki temu ona żyje, prace lekarza stawia ponad wszystko, każdy lekarz sklada ta przysiege hipokratesa (dobrze mowię?) ale dobrze wiemy jak to jest w praktyce, łapówkarze, dziw-karze itp a on na prawde ma powołanie i jest dobrym fachowcem tylko dlaczego jest tak zazdrosny? Ja nie jestem księżniczką. Mam lekka nadwage, jestem niska (155cm) a on mowi ze nawet jakbym była przykuta do wózka i ważyła 150 to będzie kochał "swojego maluszka" bo kochać mozna tylko człeka a nie jego opakowanie. Oparłybyście sie takim wypowiedziom faceta w dzisiejszych czasach? Kiedy każdy marzy o skoku w bok i dla jakiejs wysokiej szczupłej blondynki zdjąłby gacie w mgnieniu oka? To mnie w nim pociąga ze jest szczery i wierny jak wytreowane zwierze. Szkoda by bylo kopnąć w tylek takiego faceta. On ma setki zalet i tylko jedną wade ale ta wada jest ogromnego kalibru jak same stwierdziłyście...

Owszem, oparłabym się, bo znam wielu inteligentnych, fajnych facetów którzy nie mają sadystycznych, psychopatycznych pociągów i którzy nie grożą znajomym swoich partnerek rychłym zgonem i wizytą w gabinecie kolegów po fachu Twojego faceta. Powiedz, masz kompleksy? Czy nie trzyma Cię przy nim strach, że lepszego nie znajdziesz?

Gość bassilla
dajsobie z nim spokój ......uciekaj póki czas,będzie jeszcze gorzej!zapewniam,wiem to z autopsjii

Moorland - szczerze? Mialam kilku facetow. Bez wykształcenia, też dobre chlopy ale to nie to samo. Jeden np. mial tylko mature, zarabiał w miare ale byl typowym FACETEM. Po pracy wracal ze swoim obwislym brzuchem i jedyne co mogl milego powiedzieć to :kocham cie moja cipko" (bleee). Bał prysznic mył sie szarym mydlem a i czy mialam ochote czy nie, czy okres czy nie to zabieral sie do mnie swoimi łapami. A ten psychopata? Jak wie ze kobieta ma okres to jest gotów spać w salonie na kanapie bo wie jak to działa i jakie wtedy mamy chumorki, często w łózku jak mu mowie wiesz dzis nie mam ochoty za bardzo...to odopwiada "ale po co mi to mowisz? Ja nie zrobie nic wiecej niz bys sama chciala: przytula mnie, chrapnie i spi a ja nie musze na siłe niczego udowadniac i krępować sie z podpaską czując zimne spocone męskie łapska. Rano dostaje sniadanie takie na jakie mam kaprys i czy ma kaca, czy jest zmęczony, wstaje, wykąpie sie, okrasi drogimi kosmetykami i robi mi ta (oczywiscie przypalona ale zawsze) jajecznice i jeszcze dodaje ze jak nie smakuje to wywali i pojecie kupic cos na miasto. Mam luxus, nie narzekam na nic, a jest w pewien sposob pierdolnięty to tlumacze to ze nikt nie jest doskonaly. Rozumiesz mnie ?

Gość zaskoczona bardzo
8/10 ciekawe prowo :D

Rozumiem, dlatego powiedziałam, że jeżeli Ci to nie przeszkadza to bądź z nim, ale miej na uwadze, że osoby agresywne w końcu atakują również najbliższych. Jeżeli nie wierzysz sama poczytaj podręczniki psychiatrii, tam dokładnie opiszą na czym to polega.

prowo-srowo, nie interesuje mnie to. Interesuje mnie tylko opinia innych KOBIET a nie forumowych podszywaczy i prawiczkow. Po co na tym forum w ogole są faceci jak to PORTAL dla kobiety ? Durnie

Gość bassilla
Zamykasz sama siebie w "złotej klatce" jestem prawie pewna ,że będziesz miała tego dość!Każdy czlowiek,potrzebuje spotkań z przyjaciólmi,kaiejś rozrywki!czy nawetzwykłe wesele w rodzinie!Pamiętam jak nigdy nie mogłam z nikim zatańczyć...bo myślał wyłącznie o jednym.To jest chore

Skoro ci dobrze, to po cholerę piszesz? Chcesz się pochwalić czy co? To twoje życie twój prywatny psychol, nie zawracaj nam głowy, skoro masz w d.e. to, co ci tutaj radzą.

Gość zaskoczona bardzo
a co mają wspolnego prawiczki z tym tematem? :D ja jestem kobietą i widze,że to prowo :D chociaz moze pisal to znudzony prawik,zwlaszcza ze chyba zapomniales kilka razy o zmienianiu formy męskiej na żeńską

Gość majeczkamajeczka
nie jestem ani podszywaczem ani prawiczkiem (wtf?) Zaskakuje mnie natomiast Twój styl: dawkujesz napięcie, rozwijasz motywację psychologiczną, masz niezły język. :) Nie wiem czy to prowokacja czy nie, ale czyta się świetnie.

Czyta sie swietnie bo moze historia jak z taniego filmu ale to ja mam lipe a nie wy :(

Gość hmmm wiesz co on cie zamknie
ale widzisz, sama sobie odpowiedz . Mowisz ,ze tobie nic nie zrobi , jestes pewna , ale przeciez ten sms o polach elizejskich brzmial jak ,,poetycka ,,grozba -g*r*o*z*b*a ! On ci pisze ,co cie czeka za niewiernosc. On juz cie podejrzewa.Na razie sie nie odwazy , ale jak juz wezmiecie slub pozwoli sobie na wiecej . Mysle ,ze bedziesz musiala tanczyc jak on zagra , wtedy moze bedzie dobrze , ale nie dla ciebie . Ty bedziesz nieszczesliwa , teraz kochasz , mozesz go znienawidzic. ,,Kota tez mozna zaglaskac na smierc,, Teraz jest dobry , ale kiedy moze stac sie sadysta .Jeszcze sie kryje. Na pewno ma chora wyobraznie i rozne rzeczy bedzie sobie wyobrazal . Otello.

Gość majeczkamajeczka
Ok no to podkręć napięcie także w swoim życiu, skoro byłaś z przeciętniakiem, potem znalazłaś kogoś bardziej interesującego, więc czas zrobić krok dalej, być może następnym razem trafisz na porządnego gościa i nie będziesz musiała tego okupować scenami zazdrości.

Gość Meleńka 88
Z tego co piszesz Autorko wychodzi na to ze traktuje Ciebie jak brylant :) Troszczy sie o Ciebie, fakt faktem ze takiego Mężczyzny ze świecą szukać ... Wykształcony , inteligentny, troskliwy, masz przy nim poczucie bezpieczenstwa, a co najwazniejsze kocha Cie ponad zycie.... zrobi dla Ciebie wszystko:) Ma tylko jedna wade , moze wynika to z tego ze kiedyś jakas Kobieta go zdradzila, oszukala , bawila sie jego uczuciami, zranila Go ... Moze po prostu z nim porozmawiaj. On Ci nie ufa do konca... boi się ... ale to nie usprawiedliwia jego zachowania ...trzeba znaleźć przyczyne.