Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do Panów .....jnj

Pytanie do Panów.

Polecane posty

Czy warto walczyć o mężczyznę? Nie z inną kobietą czy temu podobnymi przeciwnościami ,ale o kogoś kto nie chce nikogo bo się zablokował. Warto próbować kruszyć ten mur i tworzyć więź czy sobie odpuścić?

Gość X.Y.Z
Małymi kroczkami do przodu

Myślę ,ze chce tylko ze to jest na zasadzie "jeden krok w przód , dwa w tył ". Jak sie orientuje ,ze jestesmy za blisko to sie odsuwa lub próbuje mnie zniechęcić. Zastanawiam się czy takie trwanie przy nim ma sens.

Gość X.Y.Z
Dopóki nie zacznie Cię to męczyć, to warto próbować

Gość jak moglam to nie chcialam
a dlaczego sie zablokowal?

nie jestem facetem ale powiem ci z własnego doświadczenia, ze nie warto

Gość fdfd
no to zrób 5 kroków do przodu robiąc tak :

Bardzo. Myślę ,że mogę wiele dla niego ,ale nie chce byc zbyt dobra. Wiadomo jak koncza dobre, cierpliwe kobiety :/

ciężko powiedzieć nie wiedząc jak stoi sytuacja faktycznie... dla Ciebie "zablokował się" może znaczyć tyle, że wiesz tylko jak on ma na imię i go nie obchodzi jakie Twoje imię jest, a dla nas, że się starasz od 2 lat się z nim umówić stosując różne chwyty a on nadal mówi "NE"...

Zablokowal się przez kobietę jak mozna sie domyślić. Ale minęło już trochę czasu , powinien się pomału zbierać do kupy. Od roku przyjaźnimy się , spotykamy czasami , pomagamy sobie ,ale czasami znika bez słowa na miesiac , dwa. Szczególnie , gdy zaczynami sie do siebie zbliżać , później wraca.

Gość X.Y.Z
I Ciebie to nie męczy takie jego znikanie?

Gość jak moglam to nie chcialam
Domyslic to sie mozna wielu rzeczy :)

Pytanie do Panów .....jnj - może po prostu lubi Cię i na tym koniec, nie chce nic więcej? wydaje mi się, że facet widzi moment, kiedy próbujesz się o niego starać i nie przeszkadza mu to póki jest to w miarę "neutralnie"... ale jak zaczyna się robić gorąco to wtedy on zaczyna Cię unikać, bo najzwyczajniej w świecie nie chce się wiązać, ale nie chce Ci powiedzieć prosto w twarz, że nie chce żeby Cię nie ranić... choć może być inaczej w rzeczywistości, to tylko moja skromna opinia... może po porstu jeszcze nie uleczył ran po poprzednim związku

Tyle ,że moje starania są wciaz na tym samym poziomie , włąsnie dlatego ze mówi mi ze nie chce sie wiazac. A znika dlatego ,ze on zaczyna sie starac , nie z mojego powodu.