Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dr Pepper

Przystojny, śliczny, ładny.

Polecane posty

Gość Dr Pepper

Czy te określenia robią jakąś różnice. Bo mi nigdy nie mówią że jestem przystojny tylko albo ładny albo śliczny. Jak to jest?

Gość aha ii ach
ładny albo śliczny chłopczyk to gejowato brzmi. Przystojny to jest dobre okreslenie dla faceta :)

Gość Dr Pepper
No właśnie, no czasami się słyszy że przystojniak ale dużo częściej te dwa ostatnie.

Gość ouiurs
do mnie tez mówia ładny.. Ide sobie kiedys chodnikiem z naprzeciwka jakieś 2 dziewczyny i jedna do drugiej , ale ładny chłopak .. Tez nigdy mnie nikt nie nazwał przystojnym

do mnie tez ładny :D no wiec zdecydowanie stoi to na rowni z brakiem takiego pociagu ze strony kobiet mimo iz człowiek niby atrakcyjny to nie daje takiego sygnału by kobiecie sie podobac

Gość kakzoo
ładny bo masz urody justina bibera , a nie davida beckhama ,beckham jest przystojny , ale nie jest ładny . Bieber jest ładny , ale nie jest przystojny .. O to chodzi

jeśli kobieta nazwie Cię ładnym lub ślicznym, wiedz, że nie traktuje Cie jako potencjalnego kandydata na partnera 🖐️

przystojny chyba częściej odnosi się do całokształtu. Osoba przystojna (o kobietach też można tak powiedzieć) nie musi być koniecznie "śliczna" z twarzy, ale dobrze wygląda, czyli ma ładną twarz plus odpowiednią postawę, ubiór itd. Natomiast mówiąc o kimś, że jest śliczny mam na myśli, że ma bardzo ładną, uroczą twarz.

Gość Dr Pepper
"jeśli kobieta nazwie Cię ładnym lub ślicznym, wiedz, że nie traktuje Cie jako potencjalnego kandydata na partnera" Akurat ta co się we mnie zakochała ciągle mówi mi że ładny, śliczny a nigdy przystojny.

jak dla mnie śliczni mężczyźni, nie są męscy, przystojni-tak, ale laleczki? nie pisałam o wszystkich kobietach