Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregorio.,.

ma ktoś ochote na kulturalną pogawętke o wszystkim?

Polecane posty

Gość gregorio.,.

nudne te tematy na kafe może by rozkręcić nowy topik? Propozycje tematów? myśle ze sex będzie dobry. Przyłonczy sie ktoś?

Gość xania300222
tak, co sadzisz o tym, kulturalnie, opisz w 3ech zdaniach

Gość no to się nieźle dobraliście
pogawętke, przyłonczy, 3ech

Gość gregorio.,.
Poraz kolejny widzę to zdjecie. Co sąde? Kogoś bozia stwożyła tak jak każdego a uważa sie ze podbije tym świat. Nieproblem zrobić fajną fotke i sie tym chwalić. Tylko potrafić w odpowiedni sposób to wykorzystać

Gość xania300222
ale strasznie duzo pozytywnych komentarzy od kobiet na temat tego zdjecia, wiec napisz co o nim sadzisz ?

Gość gregorio.,.
hmmm podziwianie takiego zdjęcia to jak lizanie loda przez szybe. Co sądze? hmmm pewnie zachwycają sie wyglądem i mażą co może im dać. Wacek całkiem przeciętny za to dobry fotograf.

Gość xania300222
nie mozna duzo zrobic aparatem tutaj, widzisz ze umiesniony facet, mocny porzadny penis, duzo kobiet sie pozytywnie wypowiada, nie jest tak, ze zazdroscisz wlascicielowi?

Gość gregorio.,.
a z zazdrości urośnie mi taki? pomoże to coś? zmieni mnie w mięśniaka? niewarto zazdrościć

Gość xania300222
no ale dosc pejoratywnie sie wypowiadasz, ze po co zamieszcza, ze fotograf..oczywiscie ze nie urosnie taki ani nie przyrosna miesnie same, ale przyznaj przynajmniej ze umiesniony facet i ladny penis :)

Gość gregorio.,.
no ja używam swojego. niezwykłem podziwiać penisy tylko kobiety. Powiedz ze poprostu chcesz zebym cię poparł ze ci sie podoba

Gość xania300222
okej, przyznam, poprzyj mnie ;d ale tak po chlopsku nie podoba CI sie np jego sylwetka umiesniona? odp i zaproponuj nowy temat

Gość gregorio.,.
są różni faceci tak jak różne są kobiety faktycznie ten pracuje nad sobą a przynajmniej pracował bo jak zaczą zbierać pochwały na forum od kobiet pewnie stwierdził ze wystarczy. z dużego miasta jesteś? co sądzisz o małych miasteczkach gdzie nieustannie wisi fatym ze ktoś mnie zna albo ktos zobaczy?

Gość gregorio.,.
mam problem z kobietą która przez x lat była mieszkanką i w pewien sposób nadal jest małego miasteczka i wciąż jak dobiera garderobe to słysze; A jak mnie ktoś zobaczy? Po domu chodzi w czym chce i lubi a jak wychodzi na miasto to tak jakby się obawiała opini innych ludzi

Gość xania300222
tak, z duzego, calkowita anonimowosc, ale tez jednak sie "stroje" jak ide gdziekolwiek, bo duzo ludzi mnie oglada, czy to w tramwaju, autobusie, czy w galerii..To dobrze, ze Twoja kobieta idzie porzadnie ubrana, ludzie musza miec o niej dobre zdanie..a w domu wiadomo, nie chce nam sie :) no a urok wsi i malych miasteczek jest taki ze wiesci sie rozchodza szybko, zawsze kogos znajomego spotkasz..coz zrobic.

Gość gregorio.,.
niedokońca o to mi chodziło po domu chodzi naprawde wystrojona tak jak ma fantazje a jak wychodzi na miasto to tak jakoś elegancko ale skromnie. I cały myk jes tutaj. Z jednej strony chciałbym się nią pochwalić(zeby podbudować własne EGO) a z drugiej strony to w zasadzie ją rozumiem

Gość konowalec
ee idzciez stad to forum o zyciu erotycznym, lepszy byl temat o penisie tego ze zdjecia