Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lul@

Mam 175 cm wzrostu.

Polecane posty

Gość Lul@

Czy nie jestem za wysoka? Dodam że mam 14 lat, wszyscy u mnie w klasie są dużo niźsi. Taka dziewczyna ma 160 cm wzrostu, czuję się przy niej jak wielkolud. A poza tym chłopaki. Jak np mamy tańce to jest problem z dobraniem partnera bo są niźsi lub ew. mojego wzrostu...

Gość wiejska przytupaja
i cóż tam na tych tańcach porabiacie dziecinko? :)

Gość a ja 185
i nie jestem z tego powodu nieszczęśliwa, mam nawet fajnego chłopaka, wyższego ode mnie

idz na panel hormonalny - sprawdz hormon wzrostu . czeka cie jeszcze 1-3 lata rosniecia i w tym tempie bedziesz za wysoka moze jakis bloker hormonu wzrostu jakiego rozmiaru masz rekawiczki i jakie nosisz buty?

Gość a ja 185
w Twoim wieku miałam prawie 180 i nie przejmowałam się niższymi chłopakami, oni wyrosną za 2-3 lata

Gość a ja 185
dyrektorke, nie strasz dziewczyny, u mnie jest sprawa genów, może w jej rodzinie też. Ja juz nie rosnę, uprawiam sport, umiarkowanie, bez przesady i jest ok

Gość wiejska przytupaja
boze, dyrektore :o jakie hormony. ja w jej wieku miałam 179. i tak mi zostało do dziś. to ze ma teraz 175 nie znaczy ze za 3 lata bedzie miec 195. natomiast odpowiedz moja jest taka: nie ma czegos takiego jak za wysoka/za niska. liczy sie ogólna uroda, czy wszystko jest proporcjonalne i zadbane. amen.

Gość nie masz racji
dyrektorke, teraz młodzież coraz wyższa, odkarmiona, nie przepracowana, witaminy wszystkie w zasięgu ręki

Ja w Twoim wieku miałam 172 cm, ale na szczęście przestałam wtedy rosnać i tyle mi zostało ;) Byłam najwyższą dziewczyną w szkole :D

taaa jasneeee.... kobieta powinna być wysoka ale 175-177 - tyle max ;P przecież musi być jeszcze miejsce na obcasy :classic_cool: 🖐️ ona fkatycznie moze miec gigantyzm = jeśli ma i nie zablokuje hormonow to bedzie miec 2 metry . i co wtedy? :\O