Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

berta mi

Studium administracji czy BHP

Polecane posty

Wiem zaraz mnie zlinczujecie czemu nie studia, ale mam takie pytanie moze mi doradzicie, tymczasowo mam założoną działalnosc gospodarczą nie wiem co bedzie za rok czy dwa, w miedzyczasie, tzn aktualnie chcialbym zrobic dodatkowo jakies studium mam do wyboruu studium administracji lub BHP ale prawde mowiac nie motywuje mnie nic, mam mature ale na studia nie poszłam tyko odrazu po szkole do pracy, a w miedzyczasie zrobilam technika inrofmatyka (choc jak na kobiete mało chodliwe). I tak zastanawiam sie czy warto admnistracja mysle ze tego jest za duzo na rynku z tym wyszktałceniem... sama nie wiem

Jedno i drugie gówniane i nie daje większych perspektyw na pracę bez znajomości. Zwłaszcza, że te kierunki mają odpowiedniki studiów po których magistrów owych specjalizacji też jest jak psów. Jak myślisz, jeśli już będzie jakieś miejsce pracy w zawodzie - kogo wezmą: magistra administracji, czy technika?

Gość coś z działalności
Nikt cię raczej nie zatrudni po czymś takim (z BHP raczej większe szanse, bo administracji mamy wieli zalew). Jełsi chcesz/potrzebujesz, wybierz coś dla siebie, co pozwoli Ci rozwinąć własną firmę...