Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce mi sie logować

Gdzie rodzic w Warszawie?

Polecane posty

Hej dziewczyny, podzielcie się doswiadczeniami. W którym szpitalu w Warszawie rodziłyscie? Jakie są ogólne wrażenia? Jak opieka nad wami i dzieciakiem przebiegała? Czy jesteście zadowolone?

zapomniałam dodać do uzytkownika powyzej: Dla twojej wiadomosci, na forum o macierzyństwie nie będę rozmawiać o koncercie skrzypcowym, ani o najnowszej książce jaką przeczytałam. Sory, ale twoja "krucjata" mnie nie rusza...

polecam bielanski odnowiony oddzial, suoer opieka na dzieciatkiem... dziewczyny zawsze sa pomocne i sluza dobra rada... pielegniarki poloznicze sympatyczne, rozumieja potrzeby pacjentek... pzty porodzie zero stresu, zawsze czuwaja i sa przy czlowieku... nie trzymaja na sile przy sn jak widac ze sa problemy i komplikacje... lekarze naprawde edza co robia...

Gość naprawdę bielański?
Patka - serio piszesz o tym bielańskim? Bo ja mam pod domem prawie, ale znajome wszystkie z bielan jeździły rodzić do innych... więc myślałam, że tu tragicznie jest.

A co myslicie o madalińskiego? Mój lekarz tam pracuje. Kurczę przeprowadziałm sie do warszawy z drugiego końca polski i nie mam tutaj znajomych, których mogłabym podpytać;-(

Gość naprawdę bielański?
Moja koleżanka i kuzynka tam rodziły, jedna dwa razy, druga trzy :) Jakby było nie tak coś to raczej by nie wracały tam z kolejnymi porodami. Skoro Twój lekarz tam pracuje to się nie zastanawiaj :)

W sumie fakt;-) Dziękuję za odpwiedź.

nie chce sie logowac... bielnski jest super no i ma najnizsza cene za zewnatrzoponowe bo 550 i dokladaja jak przestaje dzialac... ja naprawde uwielbiam ten szpital... wszystkie moje znajome tam rodzily i za kazdym razem wychodzily zadowolone...

Gość bnbhcvhgcgh
ja chce rodzic w orłowskim