Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrolowanaaa

znowu zostałam oszukana...mam co chciałam:!

Polecane posty

Gość wyrolowanaaa

rozstałam sie z byłym ponad rok temu, uznajmy ze rozstalismy sie bo on mnie nie kochał kogoś tam juz miał na oku i se rozstalismy. no jakos przezyłm. z ta laska zwiazek był krótki ale widac bardziej mu na niej zalezało niz na mnie:O ona za to miała go w dupie i sie dość szybko bo po 3 miesiacach rozstali:O nasz konntakt sie odnowił przed wakacjami, spotykalismy sie, oczywiscie jak to spotkania z byłym zakonczyły sie wiadomo czym. były rozmowy o powrocie, ale ja ostatecznie powiedziałam nie! bo nie mam do niego zaufania i z innych takze przyczyn nie chciałabym do niego wrócic. ale dalej sie spotykaliśmy, czasem ze soba sypialiśmy itd. Pomagałam mu pisać prace mgr, własciwie ja jestem głównym jej autorem. Robiłam to bezinteresownie. W miedzy czasie wiem ze pisała do niego tamta dziewczyna, i mnie okłamał i powiedział ze nie pisze z nią, co sie okazało nieprawda oczywiscie bo juz nawet wiem ze planuja spotkanie::O powiedziałam mu zeby powiedział prawde nie jestesmy razem ..a ten dalej w zaparte, pewnie nie chce zebym sie wkurzyła. Bo jeszcze mu pracy nie dokoncze pisac:O znajac zycie to pewnie jeszcze zaczał by sie spotykac ze mna i z nia, a potem znowu do niej wróci:O

Gość joirgi
dziwna jesteś, wiesz, ze facet Cię wykorzystuje i pozwalasz na to... jest tylu wolnych facetów na świecie, po co zadajesz się z takim, który Cię krzywdzi?

Gość koziołekmatołek
Kup sobie wibrator i mikrofalę....zaesze to jakaś pewnośc, że syfem się nie zarazisz.

Gość wyrolowanaaa
bo ja go lubie, i mogłabym z nim utrzymywac normalne kontakty gdyby mnie nie okłamywał...bo nie ma potrzeby zeby mnie okłamywał ja tez jak kogoś poznałam to mu powiedziałam. Ale pewnie głupio by mu było sie przyznac, ze sie z nią bedzie miał spotkać, bo sie zarzekał ze napewno do niej nie wrócic, ze nie jest to dziewczyna z która chciałby byc itd bo z opowiesci jego znajomych wiem ze latał zania jak ze sraczka

Gość wyrolowanaaa
najlepsze jest to ze na sobote jestem zaproszona na spotkanie z jego rodzina , a w niedziele sie umawia z nią:)

oczywiscie jak to spotkania z byłym zakonczyły sie wiadomo czym. u normalnych ludzi koncza sie filizanka kawy i rozmowa, a u Ciebie czym?

Gość wyrolowanaaa
no na poczatku tez sie konczyły rozmową przy kawie, zreszta za nim do czegoś doszło to troche czasu minęło. W zasadzie tego chciałam, i nie załuje ze to miało miejsce, bo przez rok po rozstaniu miałam adzieje ze do siebie wrócicmy, i myślałam ze straciłam coś kogoś wyjatkowego, a teraz już niczego nie załuje i wiem ze dobrze sie stało:) bo sie przekonałam jaki jest po raz drugi i wiem ze ludzie sie nie zmieniaja:)

mhm, a skoro poszla juz iskra po zwojach to w jakim celu zakladasz temat?

Gość wyrolowanaaa
bo musze sie pozalić bo nie zamierzam o tym z nikim gadac w zyciu realnym:)

Gość wyrolowanaaa
a czemu mam byc?

Gość wyrolowanaaa
szkoda ze z kobietami nie mozna porozmawiać;) tylko z prawikami:)

Gość mam na imię Eli
Ale o co Ci chodzi? Kto Cię niby roluje? Nie jesteście razem, facet ma prawo umawiać się z innymi, Ty jesteś tylko od pisania pracy mgr i bzykania. Wyluzuj.

Gość wyrolowanaaa
racja:)) niepotrzebnie sie denerwue:)

"..a ten dalej w zaparte, pewnie nie chce zebym sie wkurzyła. Bo jeszcze mu pracy nie dokoncze pisac" Magisterka to swoją drogą, ale nie zapominaj o darmowym seksie!

Gość 167
na twoim miejscu skasowałabym to co już napisalaś. Twoja praca a on ma na laurach usiąść, oszukiwać cię? Dostanie skończoną pracę i kopnie cię w d...

Gość galazkaas
mnie facet oklamuje i z tym zyje. on nie uznaje 100% szczerosci, uwaza, ze kazdy w jakims stopniu zawsze oklamuje. ewidentnie sciemnia, wypiera sie rzeczy. echhh...

Gość fdf
noz kur..., alw o co ci chodzi? nie chcesz z nim byc, zasygnalizowalas mu to a masz pretensje, ze spotyka sie z inna? masz pokrecona logike, po co w ogole mu piszesz te prace?

Gość fdf
i zgadzam sie - jestes glupia 🖐️

Gość ty po prostu jestes pusta
pewnie autorka sie boi, ze nie bedzie sie miala z kim bzykac i dalej brnie w ta komedie i jeszcze prace magisterska kolesiowi pisze, no rewelacja... jak mozna sie tak nie szanowac??

Gość zrobiona w bambuko
" W miedzy czasie wiem ze pisała do niego tamta dziewczyna, i mnie okłamał i powiedział ze nie pisze z nią, co sie okazało nieprawda oczywiscie bo juz nawet wiem ze planuja spotkanie" Istni faceci z kafe :D:D egoist31 czy jak mu tam:D:D

Gość wyrolowanaaa
no coż idiotka

Gość co wy z tym Egoist_31
To jakiś ruchacz? :O🖐️

Gość wyrolowanaaa jestes imbecylem
.

Gość wyrolowanaaa
jem kupe :O

Gość wyrolowanaaa
:(