Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SanSanSan

pytanie odnosnie stazu, prosze zajrzyj

Polecane posty

Gość SanSanSan

witam kochani mam pytanie odnosnie stazu w roku 2005 skonczylam liceum, odbylam staz, zostalam zatrudniona pracowalam do stycznia 2011 roku od stycznia 2011 roku jestem osoba bezrobotna na zasilku, obecnie na 3 roku studiow w listopadzie skoncze 26 lat czy moge ubiegac sie o staz?

Gość gtrew
tak możesz bo tamten był po liceum i nie miałaś kwalifikacji a ten będzie po studiach można dwa razy

Gość Kto mnie odprowadzi?
tak, teraz nie ma ograniczenia wiekowego kiedys w dzien zdawania listy obecnosci spotkalam w kolejce pania starsza od mojej mamy na stazu

Gość kobieta po przejsciachhh
nie o to chodzi ile mozna razy tylko o czas trwania stazu mozna rok. a najwiecej informacji uzyskasz na stronie pup w swoim miescie..

Gość musisz się
Zapytać w PUP jak to wszystko dokładnie jest, bo np. ja kilka lat temu skończyłam staż, a w zeszłym roku proponowali mi kolejny. Mam 25 lat. Z kolei moja koleżanka w październiku ub. roku zaczęła staż mając 28 lat. Ja nie wiem czym oni się kierują w PUP.

Gość SanSanSan
dzieki za odp, ale mi chodzi o to czy moge isc teraz w pup powiedzieli mi ze moge isc jak skoncze studia, czyli dopiero w czerwcu :-/ ja nie chce tak dlugo czekac, czy bedac osoba bezrobotna od stycznia moge ubiegac sie o staz nie majac ukonczonych studiow?

Gość musisz się
I widzisz. Tobie powiedzieli, że jak skończysz studia, a moja kuzynka poszła niedawno na staż będąc w trakcie studiów.

Gość gtrew
no przecież ci napisałem kurde jaka niedojebana mać nie nie możesz dopiero jak skończysz te studia

Gość gtrew
to drugi staż tamten był bez kwalifikacji ten będzie z kwalifikacjami