Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gadgadg

Powiedziałam dzisiaj znajomej prawde na temat edukacji

Polecane posty

Gość gadgadg

Moja koleżanka z pracy ma syna który pracuję fizycznie w jakiejś fabryce. Z tym że synek nie zdał matury, ja też jej powiedziałam prawdę na temat swojej drugiej koleżanki. Ona do mnie z tekstem jak to osoba ze średnim wykształceniem może pracowac fizycznie za takie pieniądze. Ja jej powiedziałam że syn mojej koleżanki ledwo zdał mature(technikum-byle jaki zawód), poszedł na studium(byle jaki kierunek) i oprócz tego studiuje byle jaki kierunek humanistyczny). I dodałam że trzeba się uczyc matematyki. Ja mam 40, mam tylko średnie i pracuję w urzędzie ale za moich czasów było inaczej. Na szczęscie moje dzieci miały zawsze dostateczne tylko z humanistycznych przedmiotów. Natomiast do ścisłych i jeszcze z humanistycznych(to z języków) zawsze się wysilały. Córka ekonomia, syn matematyka i napewno dostaną dobrze płatną pracę.

Głupia pizda jesteś. Ja w tym maju co będzie będę poprawiał wyniki z matury i liczę na to że pójdę na socjologie, politologie, dziennikarstwo, kulturoznawstwo i załapię się do pracy na stanowisko jakiegoś urzędnikach. Urzędy o których myślę to: urząd pocztowy, urząd gminy i miasta, urząd pracy i urząd skarbowy.

Gość też mnie takie głupie gadanie
jak Twoje autorko wkurwia.