Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elunia34

Mieszkanie socjalne

Polecane posty

Gość Elunia34

Witajcie mam takie pytanie maz moj stracil prace stala mamy 3 dzieci jestem w 4 ciazy wynajmujemy mieszkanie ale jest ciezko i myslimy o staraniu sie o mieszkanie socjalne. Mamy jakoms szanse?

Gość Elunia34
Hallo jest tu ktos?

Gość masz ci los
A z jakiego miasta jesteś? Zazwyczaj na mieszkania socjalne czeka się b. długo, w pierwszej kolejności dostają je osoby, które naprawdę nie mają gdzie mieszkać. Poza tym, żeby dostać mieszkanie socjalne trzeba wykazać się określonym dochodem.

Gość Elunia34
Malego Goleniow. My tez juz dostalismy wypowiedzenie umowy najmu. A jakie warunki? Jakie dochody?

Na mieszkanie czeka się parę lat, ale ostatnio widziałam, że w jakimś mieście rozwiązano ten problem stawiając kontenery mieszkalne. Wątpię, że zgodziłabyś się na coś takiego.

Gość masz ci los
Musisz popytać w Urzędzie Miasta ale to jest długa droga. No i nie chcę cię straszyć ale niektóre miasta w ogóle nie mają mieszkań socjalnych. nie podam ci żadnych konkretów bo w zasadzie chyba każde miasto ma inne zasady. Pytaj u źródła.

Gość Elunia34
Mamy 3 dzieci 10l 8let i 5 letnie. Na styczen mam termin. Wynajmujemy m3 za 900zl maz zarobi na czarno tak 2400zl. Ale mymy zaleglosc i ciezko nam sie wykaraskac do tego maz dojezdza 50km dziennie do pracy . Niewiem co robic.

Gość Elunia34
Uzyskalismy 300zl. Dzienkuje. Teraz musze pomyslec o wyjsciu z dolka.