Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochannnnananana

przyjeciółka i mój facet :)

Polecane posty

Gość zakochannnnananana

Mam od roku partnera, bardzo mocno sie kochamy. Poznałam go przez swoja przyjaciolke a dokaldniej mowiac ona spodobala sie jemu pierwsza (mnie nie znal) ale w zwiazku z tym, ze ona byla zajeta to nic miedzy nimi nie bylo. Pozniej poznal mnie i tak jestesmy do dzis razem. Tak przez rok spotykalismy sie we czworke podczas spotkan towarzystkich: ja i moj facet, ona i jej narzeczony. nigdy jakicholwiek podtekstow. Teraz jednak moja przyjaciolka rozstala sie z narzeczonym, ufam jej i ufam mojemu facetowi jednak takie malutenkie ziarnko niepokoju siedzi we mnie, ze moze mi byc wyrzadzone swinstwo. Z drugiej strony to absurd, bo moja przyjaciolka nigdy by tego nie zrobila, moj facet jest nie w jej typie. Do tego on kocha mnie i myslimy o slubie. Jendak jak sie slyszy, ze takie sytuacje sie zdazaja to i mnie nachodza te mysli. Jak myslicie ile jest procent zagorzenia, ze moze cos takiego sie stac w sytuacji gdy ufam obojgu, wiem ,ze moj facet mnie kocha a przyjaciolka jest oddana przyjaciolka?? Uspokojcie mnie :)

Gość gursew
tez bylam zakochana i zle na tym wyszlam, jak ona sie twojemu podobala to juz na pewno ją bolcował kilka razy:(