Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

małaCzarna0202

dlaczego nie moge zajsc w ciąże?

Polecane posty

Gość gość
Nam pomogła naprotechnologia. Pomagalam sobie komputerem cyklu. Poznałam doskonale swój cykl i od 2 miesięcy jesteśmy rodzicami Joasi :)

Gość gość
Może to głupie pytanie, ale na czym polega naprotechnologia? jak działa taki komputer?

Gość gość
Leczę się naprotechnologicznie od roku. Już na pierwszej wizycie zostaliśmy z mężem gruntownie przebadani. Okazało się, że mam PCO, rozchwiane hormony, chorą trzustkę, endometriozę i niedrożny jajowód. W klinice In Vitro powiedzieliby mi, że jedynym wyjściem jest zapłodnienie pozaustrojowe. Na szczęście trafiliśmy do Instytutu Rodziny - tam po kolei zaradzili wszystkim moim problemom (operacyjne bądź farmakologicznie). Wyniki męża - ciężka oligozoospermia - także klasyfikowałby go tylko na In Vitro. Lekarze Napro odkryli jednak, że przyczyną tak słabego nasienia były żylaki powrózka nasiennego. Po ich operacyjnym usunięciu i dodatkowej suplementacji zarówno hormonalnej (clostilbegyt/letrozol) jak i witaminowej (l-karnityna, astaksantyna, koenzym q10, witamina E) wyniki znacznie się poprawiły. Polecam opinie innych par ze strony www.naproinfo.pl

Gość gość
naprotechnologia polega na dokładniej obserwacji, poznaniu swojego organizmu, cyklu. jesli chodzi o komputery cyklu, to codziennie rano mierzy się przy jego pomocy temperaturę, a on ją interpretuje. To tak w skrócie. ja mam cyclotest i mogę go polecic każdej kobiecie.

Gość gość
też mam ten komputer, konkretnie cyclotest myway. Mogę go polecić każdej kobiecie. Ma wiele funkcji a jego cena nie jest wygórowana.

Gość joannabartyzel

u mnie były rozregulowane hormony, ale zaczełam stosowac odpowiednia diete, schudłam dzięki temu też , brałam Ovarin i w końcu po kilku miesiacach i ja zobaczyłam dwie kreseczki...http://ovarin.pl/dietetyk-radzi/