Gość gość Napisano Marzec 17, 2017 Nam pomogła naprotechnologia. Pomagalam sobie komputerem cyklu. Poznałam doskonale swój cykl i od 2 miesięcy jesteśmy rodzicami Joasi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2017 Może to głupie pytanie, ale na czym polega naprotechnologia? jak działa taki komputer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2017 Leczę się naprotechnologicznie od roku. Już na pierwszej wizycie zostaliśmy z mężem gruntownie przebadani. Okazało się, że mam PCO, rozchwiane hormony, chorą trzustkę, endometriozę i niedrożny jajowód. W klinice In Vitro powiedzieliby mi, że jedynym wyjściem jest zapłodnienie pozaustrojowe. Na szczęście trafiliśmy do Instytutu Rodziny - tam po kolei zaradzili wszystkim moim problemom (operacyjne bądź farmakologicznie). Wyniki męża - ciężka oligozoospermia - także klasyfikowałby go tylko na In Vitro. Lekarze Napro odkryli jednak, że przyczyną tak słabego nasienia były żylaki powrózka nasiennego. Po ich operacyjnym usunięciu i dodatkowej suplementacji zarówno hormonalnej (clostilbegyt/letrozol) jak i witaminowej (l-karnityna, astaksantyna, koenzym q10, witamina E) wyniki znacznie się poprawiły. Polecam opinie innych par ze strony www.naproinfo.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2017 naprotechnologia polega na dokładniej obserwacji, poznaniu swojego organizmu, cyklu. jesli chodzi o komputery cyklu, to codziennie rano mierzy się przy jego pomocy temperaturę, a on ją interpretuje. To tak w skrócie. ja mam cyclotest i mogę go polecic każdej kobiecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 7, 2017 też mam ten komputer, konkretnie cyclotest myway. Mogę go polecić każdej kobiecie. Ma wiele funkcji a jego cena nie jest wygórowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joannabartyzel Napisano Grudzień 31, 2018 u mnie były rozregulowane hormony, ale zaczełam stosowac odpowiednia diete, schudłam dzięki temu też , brałam Ovarin i w końcu po kilku miesiacach i ja zobaczyłam dwie kreseczki...http://ovarin.pl/dietetyk-radzi/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach