Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grizzellla

"Nikt tak pięknie nie mówił, że boi się miłości"

Polecane posty

Gość exta free
no u mnie On o swoim związku dobrze sie nie wypowiada,po mimo tego ze twierdzi że oświadczył się z miłości to jednak to co robił miłością nie było wg.mnie:-P

Gość exta free
zmień,zmień tylko z głową...

Gość Grizzellla
tez nie wypodiwlada sie pozytywnie z perspektywy czasu ale mysle ze to bylo prawdziwe uczucie. coz, moge tylko gdybac i sie domyslac jak to bylo.

Gość KrovaMilkyBar
Grizzellla za dużo myślisz o tym co było kiedyś w jego życiu i się z nią porównujesz. To jest Twój kompleks. To zrozumiałe, bo w końcu to doświadczenie go ukształtowało do takiej postaci jakim jest teraz. Ale w końcu takiego znalaś go od początku i nie pokochałaś za to, źe on odwazjemnia to uczucie tylko za to że jest i jest dla Ciebie właśnie taki a nie inny. Głowa do góry i cierpliwości. Myślę, że pokocha jeśli będzie tak jak do tej pory.

Gość exta free
grizela musisz sama zadecydować czy zostać czy odejść...

Gość exta free
ja spadam do domciu,jutro zajrzę co w temacie.Miłej reszty dnia wszystkim życze:-)

Gość Grizzellla
Udanego popoludnia Exta:-)

Gość exta free
Witam! i jak tam grizzella rozmyślałaś pewnie całą noc jak to wszystko ugryżć:-P

Gość Grizzellla
Zamiast rozmyslac spedzilam cudowny wieczor i poczatek dnia z ukochanym :-D

Ja ma podobną sytuację : Znamy się od ok 2 miesięcy, jesteśmy razem. On pół roku temu rozstrał sie z narzeczoną, byli razem 2 lata. Okazało się, że tak na prawdę on mnie nie kocha i nie wie czy będzie kiedykolwiek potrafił, mówi że bardzo tego chce ale nie potrafi.Twierdzi, że bardzo sie stara, że tęskni kiedy sie dłużej nie widzimy. Ja go kocham ale nie wiem czy to ma sens skoro uczucie jest jednostronne. Chcę z nim byc ale chcę też byc kochana.

Gość to nie jest zwazek
a seks relacja, facet sciemnia zeby sobie jak najdluzej pobzykac i milo spedzic czas

Gość to nie jest zwazek
nie kocha to jest jasny tekst, nie szukajcie 3 dna, bo go nie ma!

Gość Gritttta
Mam to samo. Poltora roku razem a on "mnie lubi najbardziej na swiecie". Wiem ze kiedys kogos bardzo mocno kochal i szalal z milosci. I opowiedzial o tym jakie to bylo wielkie. A mi oznajmil, ze jeszcze nie potrafi mnie pokochac. Bardzo mnie to meczy. Ta mysl, ze kiedys ktos mial go calego, a ja dzis tylko faceta z klaustrofobia emocjalna:(

Gość Nie bede oryginalna moze w
tym temacie ale mi facet przez 3 lata trul jak bardzo stara sie mnie pokochac i jak mu na mnie zalezy. A potem w kilka miesiecy oszalal dla niej. Po prostu to nie bylam ja. Choc mowil, ze jestem dla niego spelniem. same wyciagnijcie wnioski

Gość Jabadaba doooooooooooo
Kupcie se wibratory i po sprawie

Gość CooooochieCoo
mam ten sam problem.facet niby do teho dojrzewa ale i tak wiem,ze najwieksza milosc ktora go wypalila juz ma za soba... jak zyc z ta mysla ze ja juz jestem tylko dla wygody?:-(

Gość aqwer
i co zrobilas? zaczynam sie zalamywac....