Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tiffffffffani

Jestem zalamana pomocy!

Polecane posty

Gość Tiffffffffani

Dziewczyny mam problem, niedawno mialam dekoloryzacje włosów nastepnie nalozony chłodny brąz ale wyszly rude zwłaszcza widac pod słońce rude refleksy 1. włosy nie przyjeły farby (z powodu dekoloryzacji) i jeszcze raz zafarbowac u fryzjera brązem zeby poglebic kolor 2. nałożyc jeszcze raz na włosy ale chlodny popielaty brąz zeby usunąc rudy refleks? Wiele dziewczyn ma ładne wlosy po zwyklych farbach a tu przebijają rudości pomocy jak miec ladny brązik bez rudych refleksów?

Gość co z tego że
potrafisz myśleć ? za chwilę rudy refleks nie będzie w ogóle problemem bo 3/4 włosów wyjdzie a to co zostanie będzie spalone przez chemię w życiu nie robiłabym dekoloryzacji a już na pewno nie zdecydowałabym się na nałożenie farby w krótszym odstępie niż tydzień, dwa od poprzedniej

Gość co z tego że
zamiast używać farby użyj jakieś szamponetki o chłodnym odcieniu po co używać znów farby z wodą utlenioną i amoniakiem jeśli możesz odcień skorygować szamponetką ?

Gość Tiffffffffani
dekoloryzcja byla kilka miesiecy temu wiec pytam i dobrze wiem ze nie mozna nakladac odrazu farbe ostatni raz mialam farbowane 5 miesiecy temu!

Gość Tiffffffffani
Jednak popytam w salonie fryzjerskim ale dziękuje za opowiedz! pozdrawiam

Gość kcvlcvc
o matko ja kiedyś rozjaśniłam maksymalnie włosy i okazało się, że wyglądam okropnie więc dwie godziny później zafarbowałam na czarny i nie wypadły mi włosy, nie wyglądały źle teraz już mam swój kolor, bo było to dawno temu ale pamiętam, że nic mi się z włosami nie stało autorko nałóż jeszcze raz brąż, ale np. średni i chwyci