Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamana nastka

Podglądanie przez kamerę przez Skype!

Polecane posty

Gość Zalamana nastka

Witam. Niedawno kupilam sobie laptop. Weczorem ustawialam sobie skype i dodawalam znajomych do listy. Mialam wyciszony dzwiek i nie zauwazylam jak ktos do mnie napisal, ze mnie widzi!:( Czy inne kontakty rowniez mnie widzialy przez kamere? Jak zrobic zeby mnie nie bylo widac...?

Gość kwakwa345666
co Ty za glupoty pleciesz?;/ dopoki sama nie wlaczysz kamerki i nie rozpoczniesz, badz nie odbierzesz rozmowy - to nie masz z nikim kontaktu!!!!!!!!!!!!!!

Gość chomiczek...
a ty mialas wlaczona kamerke???

Gość Zalamana nastka
No wlasnie nie zdazylam ustawic i byla wlaczona! :(

Gość Zalamana nastka
Podszyw. Akurat w tej chwili jadlam i na pewno wygladalam glupio.

Gość Zalamana nastka
czy przez kafe też mnie widzicie? :(

Gość Zalamana nastka
Kiepskie masz poczucie humoru.

Gość fgfgfgfgfgfgfg
a jak mialas ustawiona kamerke? w gg nie ma kamer prawda, tylko w skype?

Jest taka opcja, ale akurat on ciebie nie widział. Zaklej kamerkę przezroczystą taśmą klejąca, uchronisz swoją prywatność.

Gość Zalamana nastka
Heh, chyba rzeczywiscie zalepie ta kamere. W opcjach na skype byla włączona kamera. Nawet nie wiedzialam ze cos takiego jest, wczesniej mialam komp stacjonarny bez kamery, a teraz laptop... No i ta osoba napisala ze mnie widzi:( Cholera no!

Gość Zalamana nastka
Ta osoba napisala do mnie, to nie podpada pod połączenie? Jestem totalnym laikiem jestli chodzi o takie rzeczy...

Gość Zalamana nastka
Weź nie wysyłaj takich debilnych linków.

Gość hghghghghjhjh
ale ty masz oddzielna kamerke do tego laptopa, czy jest wbudowana jakas?

Gość Zalamana nastka
Wbudowaną.

Gość Zalamana nastka
up :(

Gość Zalamana nastka
Czyli widzial mnie czy nie?

Gość ddg
witajcie drogie dzieci po 1 jest możliwość załączenia u kogoś kamerki bez dochodzenia do kompa po 2 jeżeli ktoś się nie zna niech nie plecie głupot tylko niech za siądzie przed internetem i dobrze poszuka !! po 3 nie da się to w okrągłym pokoju w kont ... ;/ A po 4 jeżeli da się sterować komputerem dzięki drugiemu lub włamywać sie na inne komputery to też logiczne że da się załączyć kamerkę nawet bez twojej wiedzy ^^ ;]

Gość skito
Witam. Wszyscy mają wątpliwości a im więcej wątpliwości tym więcej mędrków z dobrymi radami :) Moim zdaniem... jak myślicie że coś jest na rzeczy to pewnie tak jest , nie bierze się to z znikąd. Ktoś powie że naoglądaliśmy się za dużo filmów ale moim zdaniem technologia wyprzedza nasze umysły o przynajmniej kilkanaście lat i stwarza możliwości o których nam się wcześniej nie śniło. to dziwne że nowa aplikacja działa na nawet najstarszych systemach jak Symbian os i w sumie nikt się nad tym nie zastanawia tylko korzysta z możliwości instalacji i wykorzystania jej do własnych celów. Wydaje mi się że telefon lub laptop powinien być przez nas chroniony bo co widzi nasza kamera też może zobaczyć ktoś inny. Ja znalazłem stronkę s naklejkami na kamerę urządzeń mobilnych jak laptop czy smartphone. na stronie https://www.cameracover.eu kupiłem komplet naklejek w różnych rozmiarach które pasują rozmiarem do kilku moich urządzeń i teraz mam wszystkie kamerki zasłonięte nie obawiam się że ktoś będzie mnie podglądać.Polecam wszystkim zaniepokojonym :)

Gość astrolushk
Czy kiedykolwiek podczas uprawiania seksu pomyśleliście, że możemy być podglądani? Jednak własne mieszkanie to nie takie bezpieczne miejsce. Trafiłem przypadkiem na filmik https://www.youtube.com/watch?v=ZXQsk4dfHE4 i przeraziłem się. Oglądnij jeżeli nie wierzysz.