Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabawkaowamama9984

Wejdzcie i powiedzcie czy warto kupić taką zabawke?

Polecane posty

Gość warto bardzo fajna
rzecz:)

Gość keiko32
tez jestem ciekawa?

Gość zabawkaowamama9984
tylko wiecie jak to jest, kupisz a potem bedzie leżeć w kącie.Jest bezpieczna,ale czy to nie na 5 minut?

Gość 22wrzesień
Nie jest to bardzo droga zabawka wiec chyba warto wydac te 30 zł zeby sprawic dziecku radosc :)

Gość dzieki wiesz
wszedzie czegoś takiego szukałam :) właśnie z Ikei,niestety mam daleko do Ikei, ale ta jest tania, a ładna bo ma motywy dzieciece,a z Ikei zielona zwykla. Szukałam kiedys na allegro ale były tylko z namiotami,wiec bardzo wielkie dzięki za link,z nieba mi spadłaś :) :) :) i zaraz kupuje :) ale za pobraniem to i tak tanio.A zabawa świetna!!!Polecam ci jesli sie zastanawiasz, skladasz i chowasz.

Gość frappucino
Ale brzydactwo. To już ładniejsze są w Ikei.

Gość dlaczego nie zrobiłaś
ja mam z Ikei tunel. Jest on niebieski a nie zielony. Dziecko lubi się tym bawić.

Gość zabawkaowamama9984
nie ma za co :) juz koniec aukcji moim zdaniem ten jest ladniejszy niz w ikei

My mamy zielono różowy z ikea plus namiociki. Ten gąsienicowy fajny tylko czy nie podrze się jak tylko dziecko do niego wejdzie? Z Ikea są dobrze wykonane, mają gruby material i się nie drą. Mielismy taki basenik- autko z allegro i podarlo się bardzo szybko bo ten material byl cieniutki i nie wytrzymywał szaleństw dzieci.

Gość zabawkaowamama9984
mam nadzieje ze sie nie podrze :( bo juz kupilam.... :) widze ze 20 poszlo od ręki wiec i ja kupilam.

Gość mama jeden razy dwa
Polecam..Moja corki maja podobny tunel..Obie sie fajnie bawia i ta 19 miesieczna i ta 7 letnia :)

Gość glupotka00444
te tunele są swietne :) też polecam.Ja mam taki też tańszy dalam chyba ok 30zł w sklepie zabawkowym, na szczescie nic sie nie stało,oprocz ze drucik wyszedł,ale zaszylam i jest ok :)

Gość ja mam z ikei
taki i leży w kacie :(

Moi dostali od dziadkó namiot plus tunek, dokupilam im 2 namiot (25 zł) i urzadzilismy tam dom dla lalek. W jednym namiocie jest kuchnia z kuchenką i wyposażeniem, a w drugim sypialnia dla lal z łóżkami i kołyską. Przechodzi sie z jednego "pokoju" do drugiego tym tunelem. Fajnie się tam bawią.