Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gwiazdka119

jak to jest z tymi testami...

Polecane posty

Zawsze mam regularne cykle po 36 dni obecnie okres mi się spóźnia 6 dni robiłam już 2 testy i oba wyszły negatywnie:( pierwszy robiłam we wtorek z porannego moczu dzisiaj drugi i nic ciągle jedna krecha... Już chyba straciłam nadzieje jutro wizyta u ginekologa aż przykro iść i dowiedzieć się że pewnie nic we mnie nie rośnie... Zastanawia mnie tylko ten brak okresu i czy jest jakaś możliwość ze 2 testy różnych firm pomyliły się.

Gość i ja tez tez
to pewnie ze stresu ci sie spoznia :( tez tak mialam

Gość kocham cie jak irlandie uuu
kochana ja mam ta sama sytuacje, ale jeszcze sie nie zapisalam do ginekologa, okres spoznia mi sie zaledwie 3 dni, ale na dzien dzisiejszy brzuch ktory mnie bolal dosc mocno (tak,ze co chwile za przeproszeniem zagladalam w majtki) nie boli juz właściwie.. A ciebie cos boli? Jak sie czujesz>

Gość 22wrzesień
nadzieja jest zawsze ;) Mi tez testy roznych firm pokazywaly negatywne wyniki. testy przeprowadzalam z porannego moczu... W 3 tygodniu ciaży wyszedl takze negatywny wynik a wizyta u lekarza wyjasnila sprawe :) Okazalo sie ze jestem w 4 tygodniu ciazy :) Tak wiec trzymam kciuki ;)

Niestety pewnie masz racje chociaż wydaje mi sie że jestem spokojna i się nie stresuje to i tak jak tylko coś poczuje to lece do toalety sprawdzić czy to nie @ ehh już wolałabym dostać normalnie @ zacząć nowy cykl i od nowa sie starać niż tak czekać chociaż pewnie nie ma na co

Gość 22wrzesień
Poczekaj jeszcze z tydzien i dopiero wtedy zrob kolejny test :)

Jedyne co mnie boli to bardzo czesto jajniki od jakiegos tygodnia czasem podbrzusze zazwyczaj wieczorem poza tym nic ciekawego sie nie dzieje

Gość witaojciec
ja tak mialam w 1 ciazy, bolal mnie brzuch, naprawde bylam swiecie przekonana,ze zaraz dostane @. I biegalam do toalety jak tylko poczułam ze mam troszke mokro. W koncu zrobilam test i okazalo sie ze okresu nie bedzie ;-)

mi też kiedyś okres spóźniał sie klilka dni..zrobiłam 2testy negatywne...beta też...a jak poszłam do gina to sie okazało że mam wielkiego torbiela:(i to on mi wstzrymał okres:(dostałam tabletki i teraz wszystko jest ok:)

Gość dlaczego nie zrobiłaś
robiłam test po tygodniu od planowanego terminu okresu i od razu były dwie kreski.

a jak sie czulas? bolalo cie cos?

najprawdopodobniej nie jestem niestety w ciąży ja oba testy robiłam już po terminie i niestety negatywne wyniki a wole się nie nastawiać że oba mogły się pomylić nie chce się potem brutalnie rozczarować no i mało prawdopodobne żeby 2 różne się pomyliły co do wyniku

Gość niuniek12345
najlepiej zrobić beta HCG w laboratorium

gwiazdka naparwde nie takie rzeczy sie zdarzaja... owszem,mozliwe,ze nie jestes w ciazy, ale rownie prawdopodobne,ze jestes.. :) Mojej siostrze testy pokazywaly 1 kreche przez pierwsze 2 miesiace ciazy! Dopiero lekarz po becie potwierdzil ze naprawde w ciazy jest.

Gość 22wrzesień
dokladnie! Idz na badanie krwi :) Zaplacisz cos ok 20 zl i bedziesz wiedziala na sto procent :)

a jak jednak nie jestem to dopiero po takim spóźnieniu obliczyć nowy cykl to dopiero będzie masakra już mi pomału ręce opadają na samą myśl

Gość niuniek12345
ginekolog może Ci jeszcze nic nie powiedzieć, beta HCG da 100% pewności

w sumie racja pójdę do niego a jak nic konkretnego nie będzie w stanie mi powiedzieć to z gabinetu od razu pójdę zrobić test krwi