Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgrehstrh

DZIEWCZYNY, POMÓŻCIE MI SIĘ ZMIENIC

Polecane posty

Gość rgrehstrh

1. Figura- 165cm i 50kg. Niby okay, ale nie lubie mojego tyłka, uwazam,że jest za wielki:-O 2. Włosy- przesuszone, ciągle drapie się po głowie ( nerwica natręctw), przez co mam strupki na głowie i czerwone ranki. Bardzo chce się tego oduczyc:( wizyta u fryzjera nie wchodzi w gre przy stanie skóry mojej głowy. 3. Cera- szara, ziemista, blada( mimo,że nie pije i nie pale), sucha, naczynkowa. Mam 22 lata.Ogólnie znjaomi mówią mi,że nie jestem brzydka, ale jestem niezadbana. Dziewczyny dajcie jakies rady prosze:(

Gość xnuisnd
nie drapac.jak glowa sie wygoi zmienic fryzure.chodzic na spacery zeby dotlenic cere dbac o nia.usmiechac sie i wysypiac.duze tylki sa w modzie.

Tylek mozesz korygować za pomocą odpowiednich ubrań :) co do przesuszonych włosów tez miałam taki problem,polecam odzywke z Elseve do włosów suchych i zniszczonych po kazdym myciu +plus jedwab biosilk,i w miare możliwości nie używaj suszarki. cera hmm polecam myśle ze wystarczy jakis dobry kremik nawilzajacy i rozswietlający,idz do drogeri tam napewno ktoś Ci coś doradzi :)

Gość pleciecie bzduryyyyy
NIE DRAP SKÓRY GŁOWY!Wiem,że to trudne, bo nerwica ma to do siebie, ale staraj się to przezwyciężać.

Gość oitju3itui34
gratuluje wagi:) ja mam okolo 20 kilo wiecej przy tym wzroscie co robisz ze taka szczupla jestes???

Gość rgrehstrh
oitju3itui34--- jak udaje mi sie utrzymac tą wagę? Sama nie wiem- nie uprawiam sportu kompletnie, jem wszystko.... Myslę,że duży wpływ na moja figurę ma niestety stres ;)