Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
konkurencyjna

Przemieszczenie się SILIKONU !!!

Polecane posty

Witam wszystkie dziewczyny które odwiedziły temat założony przeze mnie. Widząc ile jest tematów pokrewnych odnośnie operacji powiekszania biustu nie miałam siły aby kolejne godziny spedzać na czytaniu.Temat który założyłam można powiedzieć miał być w moim mniemaniu takim ,,wabikiem".Tak szczerze to chciałm prosić wszystkie dziewczyny które są po udanej/zadawalajacej operacji powiekszenia biustu o wskazówki dotyczące lekarza,kliniki,wielkości,kształtu i firmy protez jak również zdjęć po operacji... Każdy chirurg plastyczny poleca i zachwala właśnie siebie, czy to konował czy też dobry specjalista.Także bardzo trudno jest wybrać wiarygodnego lekarza. Sądze,że najbardziej wiarygodnym żródłem są kobiety które są juz po operacji i całym tym dylemacie przed którym Ja nadal stoję... :( Aby przybliżyć moją osobę napiszę kilka informacji które moga paść od pytających... Jestem z Katowic ale dojazd i pobyt w klinice np w Warszawie nie jest problemem jeśli to właśnie ma zaważyć na efektownej dla mnie operacji... Finansowo również nie zamierzam się ograniczać w tej kwestii... (Jesli komuś się to przyda do zasugerowania odpowiedniej wielkosci implantów to ważę 50 kg i mam wzrostu 167cm, a miseczka mojego biustu to B). Z góry dziękuję wszystkim dziewczynom/kobietom które zaangażują się w temat... Podaję również prywatnego maila: konkurencyjna@o2.pl więc jeśli któraś z dziewczyn będzie chciała pokazać zdjęcie swojego ,,nowego biustu" będzie mi niezmiernie miło :) pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować