Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam pokoju .ona.

szukam pokoju w leeds ?

Polecane posty

Gość szukam pokoju .ona.

czy jest tu ktos z leeds kto szuka lokatora do pokoju ?luz zna kogos kto szuka? a wlasciwie lokatorek , moja kolezanka chce jechac ze mna . na poacztak mogl by byc jakis duble room nie koniecznie z duble bed ale nie jestesmy wymagajace :) kiedys juz bylysmy w uk i pragniemy wrocic wlasnie do leeds , kase na czynsz mamy wiec luz. ja mam 26 lat kolezanka jest strasza , jestesmy uczciwe i niekonfikltowe poprostu pragniemy wrocic do uk

Gość Kurdyjka :))
Popytaj na forum leeds.pl

Gość halibut to jest taka ryba
a moze do doncaster niedaleko, tam by sie cos znalazlo od reki

Gość szukem pokoju .ona.
bo zycie w polsce to porazka dla mnie i dla niej , nie chce tak zyc ona tez nie ... hmm doncaster fajnie bo jest lotnisko ale tam chyba nudnawo jest ? bez urazy oczywiscie :) i co wazne z praca chyba cienko w leeds chyba cos sie znajdzie predzej

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkjjjjjj
teraz jestem w leeds i z praca cienko, siedze juz miesiac w domu, agencja nie dzwoni, a niby mieli studenci wyjezdzac juz, sranie w banie, wszyscy narzekaja, nie wiem po co przyjezdzacie

Ja tez mieszkam w Leeds i jesli sie dobrze pracy poszuka i nie bedzie sie mialo niebotycznych wymagan na poczatek, to sie na pewno ja znajdzie. Kolezanka sie przeprowadzila z Londynu tydzien temu i jutro zaczyna robote. Kocham to miasto.

Gość jiuniuj
jakieo typu robote zaczyna?

Gość szukam pokoju .ona.
tez myslalam o jakiej restauracji na poczatek a jak sie nie uda to coz wroce do polandi znowu .... czemu chce przyjechac , ktos pyta ? bo w polsce od 2 lat prawie mialam jedna prace i to tylko przez 4 miesiace , temu ... jak by ktos cos wiedzial o tym pokoju to prosze tu pisac mila albo numer , bede tutaj zagladala

Gość marios
zobacz na stronie PL.POLSKIE LEEDS ogloszenia/mieszkania.