Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ManuelaZBigBrothera

CO BYŚCIE ZROBIŁY/LI ????? WEJDŹ.

Polecane posty

Gość ManuelaZBigBrothera

Znajomy.. chłopak koleżanki, dobrej koleżanki .. przychodzi, rzuca się od razu na poście, któta np leżała na balkonie, ściągam ją.. mówi, że jak długo siedzi to musi miec coś pod dupą czy plecami..tj np moją poduszkę.. pyta, czy mam wodę (nie poczeka aż sama zaproponuje), mówię że nie mam, bo wpadli niezapowiedzianie i byłam przed zakupami.. on wpada do lodówki i mówi CZEMU KŁAMIESZ,PRZECIEZ JEST ! ja czerwona ze wstydu, okazało się że jak się kąpałam mój facet był w sklepie i kupił, a go nie było wtedy w domu. Deklaruje się, że ugotuje obiad, po czym zjada najwięcej .. nigdy nie mogę zjeśc czegoś, bo ON WSZYSTKO UWIELBIA, co ja mam.. sam zawsze pyta o papierosy, a jak ktoś go prosi o mnie to tekst ' ty juz nie palisz, prawda?' jestem załamana.. na szczęscie juz tam nie mieszkamy, ale planujemy niedługo znowu coś wyjanąc i ja nie jestem asertywna:O

Gość ManuelaZBigBrothera
????????????

Gość hahhahaha
jaki matoł ł ł ł :D

Gość oohohoooo duzo
by pisac.. tez kiedys miałam taki problem

o boszę, wiem jak to ejst z facetami koelżnke, jednego tez nie lubię, ale za to jakiś jest chamski i dzieciak... ja tam pokazuje mu gdzie jego miejsce, nie musimy sie lubić, a też mieszkaliśmy razem... teraz już nie mieszkamy...nie dlatego ale pewnie jakby mnie dalej wkurzał to ktoś musisłaby sie wyprowadzić...ehh neiw eim czemu koelżnka to oleruje...nikt z naszych znajomych go nei lubi...to chyba coś znaczy? jak można chodzić z kolesiem , który ni ejst zaakceptowany przez przyjaciół, przeciez oni tego nei robią specjlanie...w skoro wszyscy to msui w tym coś być powiedz mu ze nie jest u siebie i zeby sie zachowywał alebo zwró uwage keolznce żeby mu coś pwoiedziąła, bo Cei wkurza takie zachowanie

Gość NiktNIEwiedział
No co normalny gość głodnych nakarmić nagich przyodziać spragnionych napoić,tylko takim pażernym to nie warto być bo to ani na zdrowie nie wyjdzie,tylko więcej gówna i po kieszeni da się odczuć.Ja też taki jestem,że o nic się nie odezwę gospodarz zaoferuje -git,ale jakby mnie się naprawdę bardzo chciało pić,to poprosiłbym o coś do picia,by mnie tylko pragnienie przestało nękać