Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perspektywa Linearna

Mam problem z emocjami. Wejdź i doradź.

Polecane posty

Gość alisssoooonnnnnn
szczery, w każdym razie jesteś sfrustrowany- w innym wypadku nie spędzałbyś tyle czasu na damskim forum, tylko budował autorytet w realu. perspektywa- dzięki. wiesz, musimy wierzyć, że będzie lepiej. Ty na pewno spotkasz kogoś, kogo obdarzysz uczuciem wzajemnym :) Bardzo Ci tego życzę :)

Dzięki, przyda się. ;) Bóg jeden wie, że bym bardzo chciała spotkac kogoś innego, ale nic się w życiu moim nie dzieje. Same puste znajomości bez uczucia.

Gość gwoli wyjasnienia...
Perspektywa jedyne co daje perspektywe poprawy, to dyscyplina...i nie ta co wisi na haku (nie mylic z haiku)

Może objaśnij o co chodzi z ta dyscypliną. ;)

dyscyplina wewnetrzna!

...i niech on wreszcie sobie kogos na powaznie przygrucha, to ci sie perspetywa przesunie, haha

A jak ona wygląda? Mam jakieś specjalne techniki medytacji uprawiać? Umysł to nie da się tak prostu ogonić od myśli pewnych, które się nasuwają. :(

trzeba na sile i ciagle mowic, nie da psa ta kielbasa, albo "tylko przez siebie, durna babo, jestes nieszczesliwa i tylko ty sama mozesz to zmienic"...bo on chyba nie, przynajmniej na to nie wyglada...no i kiedys uwierzysz w to co mowisz i zaczniesz sie inaczej zachowywac. albo sobie wmawiaj ze on gej. kazdy sposob jest dobry! czy chesz cale zycie wzdychac do obrazu...az sie kiedys obudzisz z reka w nocniku?

No to co lepsze, obudzić się z ręką w nocniku, czy być w związku bez uczucia? Jak dla mnie to już samotność lepsza, niektórym odpowiada układ z rozsądku, dla mnie akurat to nie jest rozwiązanie. Na razie nie trafiłam na takiego, co by mnie poruszył, a powiem szczerze umawiałam się z paroma, więc to nie jest tak, że ubzdurałam sobie wielką, nieszczęśliwą miłość. Po prostu nie wychodzi jak dotąd z innymi, a ja wychodze z zalozenia, ze nic na siłę.

a po ile macie oboje lat?

Po 25.

to jeszcze cale zycie przed wami. prawda jest taka, ze jak dlugo wzdychasz do niego, tak dlugo bedziesz kazdego zainteresowanego toba, do niego porownywac, a to nie jest dobra baza na udany zwiazek, pomysl! odblokuj sie ...i zaraz ktos sie pojawi. zobaczysz.

Racja, to chyba w tym tkwi problem, że każdy nie jest nim. Porównuję sobie jakby było mi wspaniale z nim, a nie z kimś innym. To beznadziejne, problematyczne i chorobliwe podejście. :(

to juz duzo, ze tak to wlasnie widzisz a jak jeszcze zrozumiesz, ze ty i tylko ty, mozesz to zmienic...to tez zmieni sie twoje zycie. glowa do gory!

Chciałabym, żeby tak było. :) Dzięki wszystkim, co napisali jakąś porządną wypowiedź. ;) Miłego wieczoru.